Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
10.Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià


covalba@fev.org


Adreça: C. Martínez Valls, 6, 2n, 6a Ontinyent

Persona de contacte: Josep Manel Andrés (president), Domènec Bargalló (tècnic)

Telèfon: 675 65 55 68

Fax: 96 238 94 59


Qui som?         

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià és una associació creada l'any 1988, any en què organitzem la primera Trobada d'escoles en valencià. Des d'aleshores ens hem consolidat i hem augmentat, any rere any, les nostres possibilitats d'actuació gràcies als nostres socis i sòcies.

La Coordinadora forma part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participa en l'organització de totes les activitats d'aquesta Federació.

Què volem?

Creiem que el valencià ha de ser una llengua útil i treballem per la plena normalització de la nostra llengua i la nostra cultura en tots el àmbits socials: educació, música, literatura, cultura, mitjans de comunicació, cinema...

 

 

Inauguració de l'exposició sobre Enric Valor a Atzeneta

Data: 12/04/2011 19:00

Amb una conferència d'Emili Casanova sobre l'escriptor, com a activitat prèvia de la Trobada d'aquest dissabte 16 d'abril.

El catedràtic per la UV i membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua Emili Casanova, va realitzar una conferència sobre Enric Valor en motiu de la inauguració de l'exposició "Enric Valor: el valor de les paraules" que estarà oberta al públic fins al proper 26 d'abril.

La població d'Atzeneta d'Albaida va omplir el Saló d'Actes de localitat per participar en  aquesta activitat prèvia de la XXIV Trobada d'escoles en valencià de la Vall d'Albaida que tindrà lloc el proper dissabte 16 d'abril.

Compartiu-ho:  


Altres imatges
Disseny web Avellana Digital