Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
10.Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià


covalba@fev.org


Adreça: C. Martínez Valls, 6, 2n, 6a Ontinyent

Persona de contacte: Josep Manel Andrés (president), Domènec Bargalló (tècnic)

Telèfon: 675 65 55 68

Fax: 96 238 94 59


Qui som?         

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià és una associació creada l'any 1988, any en què organitzem la primera Trobada d'escoles en valencià. Des d'aleshores ens hem consolidat i hem augmentat, any rere any, les nostres possibilitats d'actuació gràcies als nostres socis i sòcies.

La Coordinadora forma part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participa en l'organització de totes les activitats d'aquesta Federació.

Què volem?

Creiem que el valencià ha de ser una llengua útil i treballem per la plena normalització de la nostra llengua i la nostra cultura en tots el àmbits socials: educació, música, literatura, cultura, mitjans de comunicació, cinema...

 

 

Presentació de la XXV Trobada de la Vall d'Albaida i Premi Benicadell

Data: 02/03/2012 14:03

La tradcional presentació és realitza al Teatre Echegaray d'Ontinyent

El divendres 2 de març ha estat la data escollida per presentar la XXV Trobada d ela Vall d'Albaida d'escoles en valencià.

A partir de les 19h el Teatre Echegaray d'Ontineynt s'omplirà per presenciar la tradicional presentació de la Trobada d'escoles que enguany tindrà lloc el proper dissabte 31 de març al voltant del Parc Ausiàs Marc de la capital de la Vall d'Albaida.

Després de la presentació, al Restaurant Cúgol es celebrarà el sopar del Lliurament del XVII Premi Benicadell on hi assistiran més d'un centenar de persones. La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la defensa i ús del valencià, organitzadora del tradicional premi vol reconéixer d'aquesta manera, la tasca de promoció de la nostra llengua i cultura d'alguna entitat de la Vall d'Albaida.

Aprofintant l'ocasió també es desplaçarà fins a Ontinyent el president d'Escola Valenciana per lliurar a l'ONG Escoles Solidàries,  els diners arreplegats durant la campanya solidària Un euro llavor de pau, destinats en aquesta ocasió a un projecte de construcció d'un centre educatiu a Guatemala.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital