Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
10.Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià


covalba@fev.org


Adreça: C. Martínez Valls, 6, 2n, 6a Ontinyent

Persona de contacte: Josep Manel Andrés (president), Domènec Bargalló (tècnic)

Telèfon: 675 65 55 68

Fax: 96 238 94 59


Qui som?         

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià és una associació creada l'any 1988, any en què organitzem la primera Trobada d'escoles en valencià. Des d'aleshores ens hem consolidat i hem augmentat, any rere any, les nostres possibilitats d'actuació gràcies als nostres socis i sòcies.

La Coordinadora forma part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participa en l'organització de totes les activitats d'aquesta Federació.

Què volem?

Creiem que el valencià ha de ser una llengua útil i treballem per la plena normalització de la nostra llengua i la nostra cultura en tots el àmbits socials: educació, música, literatura, cultura, mitjans de comunicació, cinema...

 

 

El dissabte 1 de juny la Trobada a Bocairent

Data: 28/05/2013 17:28

La XXVI Trobada d'escoles en valencià de la Vall d'Albaida es realitzarà el proper dissabte 1 de juny

La XXVI Trobada d'escoles en valencià de la Vall d'Albaida trindrà lloc el proper dissabte 1 de juny a l'atractiva població de Bocairent.

Ja de matí es podrà participar a la Gimcama Estellés organitzada per la Sària pel barri medieval i que començarà a les 12  a l'Ajuntament.

Els monuments i museus estaran oberts gratuïtamanet tot el matí i els bars i restaurants s'han apuntat a la Trobada confeccionant un Menú Trobada (www.bocairent.org).

De vesprada els tallers, exposicions i actuacions ioompliran el nucli antic de Bocairent per acabar de cara a la nit amb l'actuació dels grups de folk, rock i ska Rascanya, Odi i Karraska'l a pla Plaça de Bous a partir de les 20h. 

Compartiu-ho:  


Documents


Disseny web Avellana Digital