Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
10.Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià


covalba@fev.org


Adreça: C. Martínez Valls, 6, 2n, 6a Ontinyent

Persona de contacte: Josep Manel Andrés (president), Domènec Bargalló (tècnic)

Telèfon: 675 65 55 68

Fax: 96 238 94 59


Qui som?         

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià és una associació creada l'any 1988, any en què organitzem la primera Trobada d'escoles en valencià. Des d'aleshores ens hem consolidat i hem augmentat, any rere any, les nostres possibilitats d'actuació gràcies als nostres socis i sòcies.

La Coordinadora forma part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participa en l'organització de totes les activitats d'aquesta Federació.

Què volem?

Creiem que el valencià ha de ser una llengua útil i treballem per la plena normalització de la nostra llengua i la nostra cultura en tots el àmbits socials: educació, música, literatura, cultura, mitjans de comunicació, cinema...

 

 

Cinema en valencià durant el Nadal a Ontinyent

Data: 21/12/2015 11:33

Covalba, FEV i el Cine Club Utiye engeguen una campanya que permetrà anar al cinema i visonar pel·líocules en la nostra llengua amb descomptes de 2€ pels xiuets i xiquetes, socis de la Coordinadora i amics d'Escola Valenciana.

Enguany, La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i ús del valencià, la Federació Escola Valenciana i el Cine Club Utiye han posat en marxa una campanya per poder visionar cinema en la nostra llengua durant les festes de Nadal.

Des del dia 23 de desmbre fins passat reis, els xiquets i xiquetes, els socis de les associacions i els Amics d'Escola Valenciana tindran descomptes de 2 € per poder assistir a diferents projeccions de films d'animació, en VO i en VO subitulats, als cinemes Cineapolis del Centre Comercial El Teler d'Ontinyent.

Compartiu-ho:  


Documents


Disseny web Avellana Digital