.: Escola Valenciana :. Notícies - Huit cursos de valencià per a pares i mares a la Vall d'Albaida

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
10.Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià


covalba@fev.org


Adreça: C. Martínez Valls, 6, 2n, 6a Ontinyent

Persona de contacte: Josep Manel Andrés (president), Domènec Bargalló (tècnic)

Telèfon: 675 65 55 68

Fax: 96 238 94 59


Qui som?         

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià és una associació creada l'any 1988, any en què organitzem la primera Trobada d'escoles en valencià. Des d'aleshores ens hem consolidat i hem augmentat, any rere any, les nostres possibilitats d'actuació gràcies als nostres socis i sòcies.

La Coordinadora forma part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participa en l'organització de totes les activitats d'aquesta Federació.

Què volem?

Creiem que el valencià ha de ser una llengua útil i treballem per la plena normalització de la nostra llengua i la nostra cultura en tots el àmbits socials: educació, música, literatura, cultura, mitjans de comunicació, cinema...

 

 

Huit cursos de valencià per a pares i mares a la Vall d'Albaida

Data: 21/01/2009 10:17

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià ha posat en marxa aquesta setmana el darrer curs de valencià per a pares i mares. En concret ha estat la població de l'Olleria, amb les AMPA del CEIP Isabel la Catòlica i CEIP Manuel Sanchis Guarner al capdavant. Amb aquest curs, són un total de hui cursos de valencià els que la Coordinadora ha organitzat i que estaran funcionant fins a maig del curs 2008-2009.

Per a l'organització, la Coordinadora ha col·laborat estretament amb l'AMPA del col·legi Martínez Valls d'Ontinyent, l'Associació veïnal de Sant Josep, l'AMPA del Lluís Vives d'Ontinyent, l'AMPA del Lluís Vives de Bocairent, l'AMPA d'Isabel la Catòlica i Manuel Sanchis Guarner de l'Olleria, l'AMPA del Carles Salvador de Barxeta i l'AMPA del Bonavista d'Ontinyent.

Els cursos van començar a fer-se fa tres anys al CEIP Martínez Valls d'Ontinyent, on es va organitzar el primer curs. En tres anys, dels primers 20 alumnes hem passat a vora 200 pares i mares que estan aprenent la nostra llengua. Un èxit de participació que ha estat possible gràcies a l'interés dels pares i mares i de les AMPA i associacions implicades.

Si voleu més informació sobre els cursos (com apuntar-se, com organitzar-ne un...) només heu de telefonar o enviar un mail a la Coordinadora.

 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital