Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
10.Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià


covalba@fev.org


Adreça: C. Martínez Valls, 6, 2n, 6a Ontinyent

Persona de contacte: Josep Manel Andrés (president), Domènec Bargalló (tècnic)

Telèfon: 675 65 55 68

Fax: 96 238 94 59


Qui som?         

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià és una associació creada l'any 1988, any en què organitzem la primera Trobada d'escoles en valencià. Des d'aleshores ens hem consolidat i hem augmentat, any rere any, les nostres possibilitats d'actuació gràcies als nostres socis i sòcies.

La Coordinadora forma part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participa en l'organització de totes les activitats d'aquesta Federació.

Què volem?

Creiem que el valencià ha de ser una llengua útil i treballem per la plena normalització de la nostra llengua i la nostra cultura en tots el àmbits socials: educació, música, literatura, cultura, mitjans de comunicació, cinema...

 

 

S'ajorna una setmana la Presentació de la Trobada de la Vall d'Albaida i el sopar Premi Benicadell

Data: 04/02/2009 12:08

Finalment la Presentació de la XXII Trobada i el sopar del Premi Benicadell s'ha ajornat una setmana. Serà el dia 13 de març, a partir de les 19.30, quan la Comissió Organitzadora ens presentarà les novetats d'enguany, en una vesprada-nit plena de sorpreses i emocions que no us podeu perdre.

Quin millor lloc per a fer-ho que el monestir de Llutxent, un lloc emblemàtic no sols de la comarca sinó també del País Valencià.

Després gaudirem del sopar de Lliurament del Premi Benicadell. Aquest premi que atorga la Coordinadora  és un reconexement a alguna entitat de la comarca a la tasca de normalitzar i difondre l'ús de la nostra llengua i de la nostra cultura.

Us esperem com sempre a tots i a totes el dia 13 de març a Llutxent.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital