Sopar de la terra i musiqueta de la nostra

Reviscola va organitzar al Pub Liverpool d’Alcoi un sopar de germanor amb la intenció de celebrar la diada de totes i tots els valencians.

Sopar de la terra i musiqueta de la nostra resava el cartell anunciador de l’esdeveniment. I així va ser, un sopar amb embotit, pa amb tomaca, aspencat, formatge, truita de creïlles, cacaus, vi amb llimonada i cervesa, fent gaudir el paladar dels assistents a la festa.

Durant el sopar no van deixar de sonar, pels altaveus del pub, grups de música que canten en la nostra llengua: Manel, Aspencat, Obrint Pas, La Troba Kung- Fu, Antònia Font i molts més.

El sopar – festa va resultar molt agradable i els assistents van manifestar la seua voluntat de repetir-ho l’any vinent, fent, fins i tot, propostes com ampliar l’encontre a la diada completa, començant amb una paella i acabant amb un sopar com el d’enguany. 

Per part de l’organització i de la gerència del Pub s’ha valorat molt positivament aquesta primera activitat que organitza Reviscola a l’Alcoià-Comtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: