Presentació del llibre ’10 de 2′ a la Fira del Llibre de València

El divendres 22 d’abril presentàrem 10 de 2, el llibre que vam editar per a celebrar els 10 anys del Voluntariat pel Valencià, a la Fira de València. A la presentació comptàrem amb la presència d’alguns dels autors, com ara Pepa Guardiola i Manolo Civera així com amb Patricia Ramos i Armando Nsue, Voluntaris del programa i, per últim, amb Rosa Busó, professora i una de les imatges dels cartells del Voluntariat pel Valencià.

10 de 2 és un recull de deu històries d’escriptors i escriptores d’arreu de les comarques valencianes, editat amb ocasió dels deu anys del Voluntariat pel Valencià. Molts d’aquests relats parteixen de vivències personals dels mateixos voluntaris i aprenents, i altres ofereixen una particular visió dels tàndems lingüístics des d’un punt de vista més imaginatiu. Així, Patricia Ramos va llegir un fragment de També jo sóc d’aquesta terra, el relat de Pepa Guardiola, amb el qual va explicar, s’identificava força i Rosa Busó va llegir El sisé sentit, de Manolo Civera. La tria d’aquests textos es deu a la presència d’aquests dos autors en la presentació. D’altra banda, Armando Nsue va llegir una part de Ponts i més ponts, de Carme Miquel, qui, en un principi, havia confirmat l’assistència però malauradament no va poder assistir-hi. 

Juntament amb ells, Vicent Moreno, president d’Escola Valenciana, va encetar l’acte explicant en què consisteix el Voluntariat pel Valencià i Dariana Groza, coordinadora del programa, es va encarregar de conduir la presentació. A més, tots dos ressaltaren el fet que la primera edició havia anat tan bé que la segona edició de 10 de 2 ja estava publicada.  

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: