Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Voluntariat pel Valencià


www.voluntariatpelvalencia.org

info@voluntariatpelvalencia.org


Telèfon: 96 340 70 60

Fax: 96 347 26 60


És el projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

Són moltes les persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se i necessiten situacions reals de la vida per a fer-ho.

També les persones que aprenen valencià a les aules necessiten completar l'aprenentatge de la llengua oral. Voluntariat pel Valencià pot ajudar-los a superar la possible inseguretat que provoca l'ús d'una nova llengua.

És una manera de facilitar aquest contacte personal entre un parlant del valencià i una persona disposada a reforçar l'aprenentatge previ.

Aquesta iniciativa, a més de facilitar un interlocutor per poder conversar en valencià vol incidir en els hàbits lingüístics dels valencianoparlants i consolidar la idea que el valencià és i ha de ser "llengua d'acollida".

 

CAMPANYA "PARLA'M EN VALENCIÀ - 2010

 

RODAMOTS - Cada dia un mot

Presentació del Voluntariat pel Valencià a Albal

Data: 28/11/2016 19:00

Amb aquesta presentació s'amplia el nombre de poblacions que acullen aquest programa de parelles lingüístiques d'Escola Valenciana

El dilluns 28 de novembre es va presentar a Albal el Voluntariat pel Valencià a l'EPA d'aquesta localitat de l'Horta Sud. En l'acte, fomentat des de la regidoria de Cultura, a través de l'Oficina de Promoció del Valencià i organitzat per l'EPA, van participar Dariana Groza, coordinadora del programa, Vicent Morano, President d'Escola Valenciana i l'alcalde d'Albal, Ramón Marí. Juntament amb ells, també cal destacar la presència de Joan Puchalt, un dels Voluntaris més actius d'aquesta iniciativa lingüística. 

Amb aquesta presentació s'amplia el nombre de poblacions que acullen aquest programa de parelles lingüístiques d'Escola Valenciana que està en funcionament des de fa deu anys i que té com a objectiu principal ajudar a les persones que estan aprenent el valencià a parlar amb fluïdesa i, per tant, fer del valencià una llengua d'acollida.

Més informació:

aviva@albal.es

Tel. 96 126 00 56 (ext. 145) 

Compartiu-ho:  


Altres imatges
Disseny web Avellana Digital