Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Voluntariat pel Valencià


www.voluntariatpelvalencia.org

info@voluntariatpelvalencia.org


Telèfon: 96 340 70 60

Fax: 96 347 26 60


És el projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

Són moltes les persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se i necessiten situacions reals de la vida per a fer-ho.

També les persones que aprenen valencià a les aules necessiten completar l'aprenentatge de la llengua oral. Voluntariat pel Valencià pot ajudar-los a superar la possible inseguretat que provoca l'ús d'una nova llengua.

És una manera de facilitar aquest contacte personal entre un parlant del valencià i una persona disposada a reforçar l'aprenentatge previ.

Aquesta iniciativa, a més de facilitar un interlocutor per poder conversar en valencià vol incidir en els hàbits lingüístics dels valencianoparlants i consolidar la idea que el valencià és i ha de ser "llengua d'acollida".

 

CAMPANYA "PARLA'M EN VALENCIÀ - 2010

 

RODAMOTS - Cada dia un mot

Lectura i xarrada amb Carme Miquel al voltant del llibre "10 de 2"

Data: 30/11/2016 19:00

El Voluntariat pel Valencià ens reunirem en Ca Revolta per llegir, comentar i gaudir el llibre "10 de 2" juntament amb una de les escriptores que han col·laborat en aquesta obra

El darrer dimecres 30 de novembre un grup de gent format per Voluntaris, Aprenents i Carme Miquel, una de les autores del relat Ponts i més ponts que tanca el recull d'històries del llibre 10 de 2, ens reunirem en Ca Revolta per a llegir, comentar i gaudir d'aquest llibre. 

Carme Miquel ha sigut mestra durant quasi trenta anys i ha compaginat aquesta activitat professional amb la participació en diversos moviments cívics relacionats amb l'educació, la llengua i la defensa del territori i el medi ambient juntament amb l'escriptura. Tot i que va nàixer a la Marina Baixa, la major part de la seua vida ha transcorregut a la ciutat de València i, és per això, que va poder assistir a aquest Club Lector. 

Així, la vetllada va transcorrer amb tranquil·litat, al voltant d'una taula amb Carme Miquel, comentant la seua història i llegint altres relats que li agradaven i amb comentaris i preguntes del públic que assistia atent a l'acte.

Compartiu-ho:  


Altres imatges
Disseny web Avellana Digital