Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Voluntariat pel Valencià


www.voluntariatpelvalencia.org

info@voluntariatpelvalencia.org


Telèfon: 96 340 70 60

Fax: 96 347 26 60


És el projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

Són moltes les persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se i necessiten situacions reals de la vida per a fer-ho.

També les persones que aprenen valencià a les aules necessiten completar l'aprenentatge de la llengua oral. Voluntariat pel Valencià pot ajudar-los a superar la possible inseguretat que provoca l'ús d'una nova llengua.

És una manera de facilitar aquest contacte personal entre un parlant del valencià i una persona disposada a reforçar l'aprenentatge previ.

Aquesta iniciativa, a més de facilitar un interlocutor per poder conversar en valencià vol incidir en els hàbits lingüístics dels valencianoparlants i consolidar la idea que el valencià és i ha de ser "llengua d'acollida".

 

CAMPANYA "PARLA'M EN VALENCIÀ - 2010

 

RODAMOTS - Cada dia un mot

Presentació de les parelles del Voluntariat pel Valencià a Massamagrell

Data: 19/12/2016 19:00

El darrer dilluns 19 de desembre es van presentar a Massamagrell les parelles lingüístiques formades aquest curs

El programa lingüístic d'Escola Valenciana es va presentar el dia 10 de novembre en el Centre Cultural d'aquesta localitat de l'Horta Nord. Així, el darrer dilluns 19 de desembre, s'engegava definitivament el Voluntariat pel Valencià al presentar-se les 18 parelles lingüístiques que durant aquest temps s'havien inscrit. 

En aquest acte estigueren presents la coordinadora del programa, Dariana Groza, l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que és aprenent del programa, juntament amb el seu voluntari, la Regidora de Normalització Lingüística, Sabrina León i la tècnica Lingüística, Maria Izquierdo, ambdues voluntàries, i tota la resta de gent que participa en el Voluntariat pel Valencià.  

Compartiu-ho:  


Altres imatges
Disseny web Avellana Digital