.: Escola Valenciana :. Notícies - Presentació del Voluntariat pel Valencià a la Mancomunitat el Marquesat (Llombai, Alfarp i Catadau)

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Voluntariat pel Valencià


www.voluntariatpelvalencia.org

info@voluntariatpelvalencia.org


Telèfon: 96 340 70 60

Fax: 96 347 26 60


És el projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

Són moltes les persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se i necessiten situacions reals de la vida per a fer-ho.

També les persones que aprenen valencià a les aules necessiten completar l'aprenentatge de la llengua oral. Voluntariat pel Valencià pot ajudar-los a superar la possible inseguretat que provoca l'ús d'una nova llengua.

És una manera de facilitar aquest contacte personal entre un parlant del valencià i una persona disposada a reforçar l'aprenentatge previ.

Aquesta iniciativa, a més de facilitar un interlocutor per poder conversar en valencià vol incidir en els hàbits lingüístics dels valencianoparlants i consolidar la idea que el valencià és i ha de ser "llengua d'acollida".

 

CAMPANYA "PARLA'M EN VALENCIÀ - 2010

 

RODAMOTS - Cada dia un mot

Presentació del Voluntariat pel Valencià a la Mancomunitat el Marquesat (Llombai, Alfarp i Catadau)

Data: 10/03/2017 19:00

El darrer divendres presentàrem a Alfarp aquest programa de parelles lingüístiques d'Escola Valenciana


El darrer divendres 10 de març presentàrem a la Casa de Cultura d'Alfarp el Voluntariat pel Valencià. L'acte comptà amb la presència de Santi Cervera, alcalde d'Alfarp, Joan Cortés, president de la Coordinadora d'Escoles d'Ensenyament en Valencià de la Ribera i Dariana Groza, coordinadora tècnica del Voluntariat pel Valencià. A més de presentar el programa lingüístic es va anunciar també la participació de Santi Cervera com a Voluntari del programa. En aquesta ocasió, la presentació del Volutnariat va començar amb una cançó del cantautor valencià Pau Alabajos, qui també va amenitzar amb la seua música el final de l'acte.  

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital