Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Xarxa de centres educactius valencians de qualitat


www.escolavalenciana.org/xarxa

educacio@fev.org


Adreça: C/Purissima, 57-59 03720 Benissa

Persona de contacte: Francesc

Telèfon: 963472783


Enxarxa't és la Xarxa de Centres Educatius Valencians de Qualitat.

Els principis en que ens basem són:
- Mesures compensatòries que afavorisquen l'ús i normalització del valencià.
- Implicació en la conservació del medi ambient.
- Desenvolupament d'estratègies que faciliten la convivència intercultural.
- Innovació educativa: Biblioteca escolar, Tics, ....
- Participació democràtica de la comunitat educativa.

Vols formar part de la Xarxa?

Formulari d'adhesió

Vols tindre més informació del projecte?

Secció Google Documents del projecte

L'escola serà tecnològica o no serà

Data: 31/10/2011 10:47

El congrés ITWorld Edu 2011 ha posat de manifest la importància cabdal de l'ús de les tecnologies a l'aula i la tranformació metodològica de l'educació que es produirà en els propers anys. En 2015 PISA farà proves de competència digitals als alumnes. La Xarxa de Qualitat d'Escola Valenciana ha aprofitat el certamen per aprofundir en iniciatives de futur.

Una nodrida representació de la Xarxa de Centres Educatius Valencians de Qualitat, impulsada per Escola Valenciana, ha assistit al congrés ITWorld Edu 2011 sobre l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació al sistema educatiu.

ITWorld Edu 2011 ha posat de manifest la importància cabdal de l'ús de les tecnologies a l'aula i la tranformació metodològica de l'educació que es produirà en els propers anys. Segons el mateix representat de PISA Maciej Jakubowsk l'informe tindrà ja proves digitals en el 2012 en 45 països i l'any 2015 en tots els països es realitzaran proves sobre la competència digital dels alumnes. Corea, Japó i Austràlia lideren les competències digitals a nivell mundial i Xile, l'Estat Espanyol, Polònia i Colòmbia tanquen el rànquing de PISA.

Jaume Fullana, coordinador de la Xarxa de Centres Educatius Valencians de Qualitat, va realitzar reunions bilaterals amb l'organització de l'esdeveniment i amb empreses punteres com Qualiteasy i Clickedu per al desenvolupament i una major implantació metodològica del fet tecnològic a les aules valencianes. Els representants de la Xarxa conformats per les direccions dels centres CEIP Gabriel Miró de Calp, CEIP Graüll de Xàbia i CEIP Sant Joan Bosco de Cocentaina varen assitir a les diverses presentacions de diverses tecnologies aplicades a l'educació com la conefrència d'Alejandro Piscitelli, UPCnet, Barcanova digital, Tiching, Docus, Grup Sm, i experiències a l'escola de l'Escola Sant Gervasi, el CEE Empordà, CE Montseny i el Centre Jaume Viladoms.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital