Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Oficina de drets lingüístics


www.fev.org

drets@fev.org


Adreça: Carrer Josep Grollo 91 València

Persona de contacte: Adrià Martí

Telèfon: 963472783


L'Oficina de Drets Lingüístics és un servei que Escola Valenciana posa a l'abast de tota la ciutadania valenciana per donar assessorament jurídic i facilitar informació a les persones a les quals se'ls nega el dret a viure en valencià, és a dir, a usar de forma natural i normalitzada la nostra llengua en qualsevol àmbit d'ús. 

 

Informe de Vulneració de Drets Lingüístics 2015 al País Valencià 

Escola Valenciana es suma a les queixes per l'eliminació del valencià a Carrefour

Data: 16/01/2012 09:43

L'entitat rebutja l'actitud de Carrefour d'eliminar el valencià en la retolació dels caixers de pagament automàtic.

La direcció de l'empresa francesa d'alimentació Carrefour ha decidit eliminar l'opció del valencià de la retolació i dels caixers de pagament automàtic dels seus establiments del País Valencià. Aquest fet, del qual se n'han fet ressò els mitjans aquesta setmana, s'ha donat com a conseqüència de les pressions exercides per una campanya encetada des de diversos portals d'Internet. Escola Valenciana vol manifestar el seu complet rebuig a l'actitud mostrada per l'empresa Carrefour.

Escola Valenciana ha constatat com altres grups comercials, com per exemple Mercadona i Consum, augmenten l'ús i presència del valencià. L'actitud mostrada per Carrefour explicita una actitud que
no es correspon amb la d'una empresa que vol actuar d'una manera ètica i responsable.

Per tot això, Escola Valenciana també es suma a les queixes i demana al grup Carrefour que rectifique amb la seua actitud i així avance amb una actitud positiva, moderna i oberta.

Per fer saber a l'empresa l'oposició a aquesta mesura podeu enviar les vostres queixes a la següent adreça: cuentaseloacarrefour@carrefour.com

 

Model de queixa.


CARREFOUR - País Valencià
Distingits senyors / Distingides senyores:
Els manifeste el meu rebuig per l'eliminació del valencià en els rètols dels seus caixers de pagament automàtic. Els demane que, com fan altres establiments i cadenes comercials, contribuesquen a l'avanç i la normalització de la nostra llengua amb una actitud positiva, moderna i oberta. Confie que rectifiquen i tornen a incorporar el valencià en la retolació dels seus caixers. 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital