.: Escola Valenciana :. Notícies - Fil per randa. Club de viatges

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Amigues i Amics d'Escola Valenciana


amics@escolavalenciana.org


Adreça: Carrer Josep Grollo, 91 València

Telèfon: 963472783


A partir del 2016 et pots desgravar un 75% de les teues aportacions en la declaració d'hisenda per les aportacions a la Fundació Escola Valenciana iguals o menors a 150€. Demana'ns més informació a amics@escolavalenciana.org o al telèfon 659052214. 
Fil per randa. Club de viatges

Data: 13/06/2013 13:43

"Fil per randa és molt més que un club de viatges. Fil per randa és un punt d'encontre, un munt d'experiències, un món de vivències, un cim d'altures, un bri d'amor, un deix d'aventura, un feix d'amistats, 
un cop de sort, un solc de camins, un sac de viatges, un cas com un cabàs."
 
Fil per randa es dedica a la difusió del patrimoni cultural, monumental i medioambiental. Sempre entenent la cultura com un valor universal. La difusió del patrimoni l'assolim fem servir el turisme "cultural" com a mitjà de contacte entre els nostres clients i els esdeveniments que es desenvolupen a València, Espanya, Europa o per qualsevol indret del món.

Si ets Amic o Amiga d'Escola Valenciana viatja amb Fil per randa i gaudeix d'un 5% de descompte en tots els vitges amb pernoctació. Si estàs interessat en alguna eixida d'un dia, posa't en contacte amb nosaltres a amics@escolavalenciana.org, que tenim propostes molt interessants.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital