Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Amigues i Amics d'Escola Valenciana


amics@escolavalenciana.org


Adreça: Carrer Josep Grollo, 91 València

Telèfon: 963472783


A partir del 2016 et pots desgravar un 75% de les teues aportacions en la declaració d'hisenda per les aportacions a la Fundació Escola Valenciana iguals o menors a 150€. Demana'ns més informació a amics@escolavalenciana.org o al telèfon 659052214. 
Universitat Oberta de Catalunya

Data: 13/06/2013 13:57

La UOC és una universitat en línia, reconeguda internacionalment, amb una comunitat de més de 60.000 estudiants, amb una oferta formativa que inclou graus, màsters universitaris, màsters, postgraus i especialitats, cursos i seminaris i cursos de llengües. 
 
Amb un aprenentatge centrat en l'estudiant, la UOC ofereix els avantatges d'uns estudis personalitzats, basats en la flexibilitat, accessibilitat i col·laboració.

Dels dels inicis ha estat un agent innovador en l'aprenentatge basat en les TIC, i actualment és un indicador de referència quant a la qualitat de la investigació i el treball acadèmic.
 
Els Amics i Amigues d'Escola Valenciana podeu gaudir d'un 10% de descompte als màsters, postgraus i especialitats i cursos d'estiu. Poseu-vos en contacte amb nosaltres amics@escolavalenciana.org i us informarem. 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital