.: Escola Valenciana :. Notícies - Casa Rural Valor de Penàguila. Anem de rondalles.

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Amigues i Amics d'Escola Valenciana


amics@escolavalenciana.org


Adreça: Carrer Josep Grollo, 91 València

Telèfon: 963472783


A partir del 2016 et pots desgravar un 75% de les teues aportacions en la declaració d'hisenda per les aportacions a la Fundació Escola Valenciana iguals o menors a 150€. Demana'ns més informació a amics@escolavalenciana.org o al telèfon 659052214. 
Casa Rural Valor de Penàguila. Anem de rondalles.

Data: 19/06/2013 16:08

Amagada al poble de Penàguila hi ha una casa que dins de les seues façanes guarda cinc rondalles. És la Casa Rural Valor. 

A l'entrada trobem seients que conviden al descans del viatger vora el foc en hivern i a la frescoreta dels rebedors de les cases velles en estiu.

Inspirada en la rondallística d'aquest lloc i voltants, arreplegada per Enric Valor, cada graó ens acosta a una d'aquestes històries meravelloses: I queixalets també!, Esclafamuntanyes. El dimoni fumador, El castell del Sol i Home roig, gos pelut i pedra redona. Són les habitacions que guarden l'encant i la fantasia que ens envolten i ajuden a tot visitant a relaxar-se i evadir-se de la rutina del dia a dia.

Com en tot conte o llegenda, no poden faltar els menjars i begudes màgiques i què més fantàstic que els menjars casolans i els vins més exquisits? En un dels nostres tres petits menjadors es poden tastar, o be sortir a la terrassa i gaudir de la fresca de les nits d'estiu.

Els amos de la casa Juan Carlos i Luz vos rebran com amics i companys de viatge i tractaran de fer la vostra estada el més acollidora possible.

Els Amics i Amigues d'Escola Valenciana tenen un 10% de descompte sobre els preus de la web. Consulteu les condicions. 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital