Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Amigues i Amics d'Escola Valenciana


amics@escolavalenciana.org


Adreça: Carrer Josep Grollo, 91 València

Telèfon: 963472783


A partir del 2016 et pots desgravar un 75% de les teues aportacions en la declaració d'hisenda per les aportacions a la Fundació Escola Valenciana iguals o menors a 150€. Demana'ns més informació a amics@escolavalenciana.org o al telèfon 659052214. 
Per què fer-se amic/ amiga d''Escola Valenciana

Data: 05/09/2010 16:34

A Escola Valenciana volem comptar amb tu per continuar treballant per la nostra llengua. Hem de construir projectes sostenibles, estables, de futur. Per això, la nostra entitat cívica et proposa que et sumes a la iniciativa Amics i Amigues d'Escola Valenciana. Es tracta de generar un vincle social i econòmic que permeta fer realitat els principals projectes que hui du a terme l'entitat: les Trobades d'Escoles en Valencià, el Cinema a l'Escola, La Gira de música en valencià, el Voluntariat pel Valencià, la campanya "Sí al Valencià", la campanya de matriculació en Valencià, l'Oficina de drets lingüístics... En definitiva et demanem que ajudes la Fundació Escola Valenciana en la nostra tasca de promoció lingüística per tal d'aconseguir que el valencià siga la llengua d'ús oficial i habitual en tots els àmbits d'ús socials.

A canvi, a més de rebre informació sobre les activitats de la nostra entitat, t'enviarem un carnet personalitzat amb el qual podràs gaudir dels avantatges de ser Amic o Amiga d'Escola Valenciana, que inclouen descomptes en la nostra botiga, entrades gratuïtes a concerts i espectacles, promocions exclusives i preus especials de les Empreses i Entitats Amigues d'Escola Valenciana.

A més, formant-hi part col·labores en totes les activitats de l'entitat cívica en dos nivells. Un 40% de la quota està destinada a actuacions en la teua comarca i el 60% restant el destinem a les activats que Escola Valenciana organitza de forma conjunta a tot el País Valencià. De la quantitat total et podràs desgravar un 25% en la declaració de la renda.

Amb tu, comptem!

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital