Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Amigues i Amics d'Escola Valenciana


amics@escolavalenciana.org


Adreça: Carrer Josep Grollo, 91 València

Telèfon: 963472783


A partir del 2016 et pots desgravar un 75% de les teues aportacions en la declaració d'hisenda per les aportacions a la Fundació Escola Valenciana iguals o menors a 150€. Demana'ns més informació a amics@escolavalenciana.org o al telèfon 659052214. 
Avantatges per als Amics i Amigues d'Escola Valenciana a Caixa Popular

Data: 14/10/2013 14:50

Caixa Popular i Escola Valenciana consoliden la seua col·laboració iniciada amb la targeta Compromís pel Valencià i l'amplien oferint descomptes en les assegurances d'auto i llar i en la compra d'immobles als Amics i Amigues.

 

targeta_compromis.jpg

La Fundació Escola Valenciana i Caixa Popular, com a entitats valencianes que compartim l'estima per la nostra llengua i l'interés per fomentar i normalitzar l'ús del valencià, us volem donar a conéixer el projecte de col·laboració entre les nostres entitats, que ja fa temps vam iniciar amb la Targeta Compromís pel Valencià, i que ara millorem i ampliem a altres productes.

Amb la Targeta Compromís pel Valencià, col·labores amb Escola Valenciana amb un 0'7% de l'import de les compres que hi realitzes, i si ets Amic o Amiga d'Escola Valenciana, i et fas ara la targeta, Caixa Popular et regala la quota de manteniment dels dos primers anys. Cal tindre en compte que la targeta Compromís pel Valencià es pot domiciliar a la vostra entitat bancària habitual, encara que no siga Caixa Popular.

Per obtindre la tartera Compromís pel Valencià només cal que entreu en aquest enllaç i deixeu les vostres dades: Compromís pel Valencià

A més, amb el carnet d'Amic o Amiga d'Escola Valenciana podràs gaudir d'un 10% de descompte en les assegurances d'auto i llar de la Caixa Popular.

I si el que estàs buscant és un immoble, Caixa Popular, ofereix un 5% de descompte mínim sobre el preu de compra a tots els Amics i Amigues d'Escola Valenciana.

Entra a www.caixapopular.com i consulta quina és la teua Oficina de Caixa Popular més propera on t'informaran personalment.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital