Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Amigues i Amics d'Escola Valenciana


amics@escolavalenciana.org


Adreça: Carrer Josep Grollo, 91 València

Telèfon: 963472783


A partir del 2016 et pots desgravar un 75% de les teues aportacions en la declaració d'hisenda per les aportacions a la Fundació Escola Valenciana iguals o menors a 150€. Demana'ns més informació a amics@escolavalenciana.org o al telèfon 659052214. 
5% de descompte per als Amics i Amigues d'Escola Valenciana viatjant amb FIL-PER-RANDA

Data: 15/07/2014 12:29

Tot un seguit de viatges d’una empresa que col•labora amb Escola Valenciana en l’organització d’activitats culturals. En tots els viatges que FIL PER RANDA organitza podreu participar amb un 5% de descompte per ser Amics i Amigues d’Escola Valenciana

Fil per randa, club de viatges és una agència amb 21 anys d'experiència en el sector turístic cultural. Les seues propostes s'organitzen a partir d'elements tan diversos com la gastronomia, la natura, les festes, l'arquitectura o la literatura.

La difusió del patrimoni l'assoleixen fent servir el turisme alternatiu com a mitjà de contacte amb els esdeveniments culturals que es desenvolupen a València, Espanya, Europa o per qualsevol indret del món, oferint uns programes de qualitat.

Per a inscriure-vos en qualsevol dels seus viatges aprofitant el descompte heu d'escriure al correu reserves@fil-per-randa.com indicant que sou Amic o Amiga d'Escola Valenciana.

Per consultar el catàleg de viatges, cliqueu ací 

Bon viatge! 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital