Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Amigues i Amics d'Escola Valenciana


amics@escolavalenciana.org


Adreça: Carrer Josep Grollo, 91 València

Telèfon: 963472783


A partir del 2016 et pots desgravar un 75% de les teues aportacions en la declaració d'hisenda per les aportacions a la Fundació Escola Valenciana iguals o menors a 150€. Demana'ns més informació a amics@escolavalenciana.org o al telèfon 659052214. 
El Teatre Micalet arranca la seua 20ena temporada amb un 50% de descompte per als Amics i Amigues d'Escola Valenciana.

Data: 16/09/2015 10:00

La temporada arriba carregada d'espectacles fins a final d'any, en valencià i donant protagonisme als artistes valencians.

La temporada comença el pròxim dia 18 de setembre amb l'espectacle MATANT EL TEMPS, de la Companyia La Dependent, interpretat pel reconegut actor Joan Gadea en un monòleg carregat d'humor, música, i tendresa per reivindicar la comèdia. Els Amics i Amigues d'Escola Valenciana tindran les entrades al 50% de descompte (8,50€). Més informació i reserves al correu amics@escolavalenciana.org. L'obra està escrita per Pasqual Alapont i en paraules de l'autor "Les excentricitats de Joan ens fan riure, però també ens provoquen tendresa, perquè en el fons sabem que compartim les seues fòbies i preocupacions; la seua mediocritat és la nostra, i també ho és la voluntat de transcendència. Una travessia cap a la nostàlgia i cap a l’esperança, però també és una reivindicació de la comèdia i les ganes de compartir amb els amics la festa de la vida".

És el començament d’una programació teatral molt intensa, que continuarà amb un clàssic del Teatre Micalet, Xavi Castillo i el seu CON LA IGLESIA HEMOS TOPAO II, un monogràfic en clau d’humor de bisbes, retors, papes, casos de pederàstia, declaracions homòfobes, i altres perles fines del món de l’església catòlica: la nostra, la bona… la de tota la vida.

I per al mes d'octubre la Companyia Purna Teatre ha dissenyat un spa. Del 7 al 12 d'octubre és el torn de SPAÑA de Xavo Giménez un espectacle homenatge a eixe ciutadà borrego que dóna l’esquena a la realitat i pensa que en Spaña es menja "com en ningún lao". Que en Spaña es viu "com en ningún lao".... Teatreteràpia de la bona.

Continua el mes amb l'actor Pep Ricart, qui torna a xafar l'escenari del Micalet amb el seu muntatge KÒKTEL MOLOTOV. Un espectacle escrit per Pep Ricart i Begonya Tena on l’actor interpreta un èsser humà encuriosit per tot: per la música, per la poesia, la filosofia, el teatre o la societat.

Del 23 al 25 d'octubre visitarà la sala Iguana Teatre, companyia resident a Palma de Mallorca amb la seua obra WOYZECK de Georg Büchner, considerada un dels precedents directes del teatre modern. Un espectacle que farà tres úniques funcions i arriba avalat per la crítica i el públic mallorquí. Acabarà octubre amb un suggestiu itinerari a través de la figura i l'obra de Mercè Rodoreda.

El 28 d'octubre arriba en una funció única CINC ACTRIUS LLIGEN RODOREDA una dramatúrgia de Pepa Juan, interpretada per les actrius valencianes Pilar Almeria, Empar Canet, Pepa Juan, Rosana Pastor i Amparo Vayà, acompanyades al piano per Irene Klein.

I començarà novembre amb un espectacle de Patricia Pardo, circ i música tradicional valenciana amb EL FANDANGO DE MARX, un món de pallasses, equilibristes, jotes, fandangos, albaes i malabars.

El novembre continua amb dos espectacles de teatre. 1 HORA i 1/2 TARD, de Gerald Sibleyras i Jean Dell amb direcció de Rafa Calatayud de Pavana espectacles, una comèdia per arribar abans de que tot esclate entre una parella que porta 30 anys de vida en comú i IDIOTA, escrita pel reconegut autor català Jordi Casanovas i interpretada per Anna Sahun i Ramon Madaula. Un joc negre, divertit i ple de suspens. I el mes tanca a ritme de música amb els concerts d'Andreu Valor, Joan Americh i el grup valencià Mox.

El 25 de novembre el Teatre Micalet és seu del Projecte Circula, una iniciativa que naix amb l'objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa a nivell estatal. Una xarxa d'intercanvi artístic per trencar les barreres geogràfiques i que done projecció als nostres creadors. Es representaran les peces Incógnito i Saba de la companyia de dansa catalana Lali Ayguadé i Nicolas Ricchini.

I el desembre és temps de Nadal i d'estrenar PARAULES MAJORS, la producció de l'Horta Teatre. Un muntatge de Roberto García protagonitzat per Alfred Picó i Héctor Fuster per tractar els affairs de la política. També passarà pel teatre l'espectacle de percussió BRASS, BRASS, BRASS. El 20 de desembre seguirem homenatjant Ovidi Montllor amb el concert Ovidi al Cub. Per tancar l'any arriba TWO LADIES OR Not TWO LADIES un cabaret fresc, desgarrador i hilarant i Dani Miquel de nou espera als més menuts amb AL NADAL, UN PAS DE PARDAL.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital