Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Amigues i Amics d'Escola Valenciana


amics@escolavalenciana.org


Adreça: Carrer Josep Grollo, 91 València

Telèfon: 963472783


A partir del 2016 et pots desgravar un 75% de les teues aportacions en la declaració d'hisenda per les aportacions a la Fundació Escola Valenciana iguals o menors a 150€. Demana'ns més informació a amics@escolavalenciana.org o al telèfon 659052214. 
Sala L’Horta prepara la 7a edició del Som_riure amb descomptes especials per als Amics i Amigues d’Escola Valenciana

Data: 11/04/2016 09:35

Som_riure és una mostra de teatre dirigida al públic jove i adult que pren com a denominadors comuns l'humor i la comèdia. Enguany arriben a la 7a edició i han preparat una programació una miqueta més bandarra, ocurrent i “absurda”.

Com és costum a Sala L’Horta, els Amics i Amigues d'Escola Valenciana tindran descomptes especials en la compra d’entrades (fins al 20%) presentant el carnet d’Amic/a d’Escola Valenciana a la taquilla. Per a més informació i reserves escriure al correu informacio@lhortateatre.com Les representacions estan programades en tres caps de setmana consecutius: “EL SOPAR DELS IDIOTES” diumenge 24 d’abril, “XAVI CASTILLO NEWS!” diumenge 1 de maig i “TWO LADIES OR NOT TWO LADIES” dissabte 7 de maig. Les bones dades obtingudes en les anteriors edicions del Som_riure confirmen el bon acolliment del festival entre el públic malgrat les dificultats en què es troba immers el món de la cultura i del teatre en concret. Així, la programació d’aquest 2016 continua amb la línia de treball de les edicions anteriors, espectacles plens d'humor, sàtira i crítica social amb el mateix objectiu: que els espectadors isquen de Sala L’Horta amb un gran Som_riure.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital