Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

IntranetEnviar a un amic


Els instituts Florida i la Masia es classifiquen per a la final local de la #Lligadedebat a la UV

• Tres equips amb 15 participants en el tercer dia de la #Lligadedebat corresponent a la demarcació de la Universitat de València. 

La tercera jornada dialèctica celebrada al Centre cultural la Nau - Universitat de València ha finalitzat amb la classificació de Florida Centre d'Educació Secundària i l'IES la Masia per a la fase final de la competició local, que tindrà lloc demà dissabte 18 de febrer a la Universitat Politècnica de València. Els debats s'han desenvolupat entre 15 alumnes dels centres IES la Masia de Museros, Florida Centre d'Educació Secundària de Catarroja i la Nostra Escola Comarcal de Picassent, sota el tema d'actualitat Els animals tenen drets?

 

img_4097.jpg 

Qualitats com la capacitat de treballar en equip, la recerca de fonts d'informació fiables, les argumentacions sòlides i ben travades, la fluïdesa en l'oratòria i la correcció, han sigut algunes de les destreses que el jurat, format per Raquel Vanyó, Andreu Sentí i Vicent Esteve, ha tingut en compte a l'hora de valorar els grups.
 

img_4098.jpg 

 

Fase final UV

El dissabte 18 de febrer els sis grups que s'han classificat al llarg dels tres dies que ha durat la fase local de la demarcació Universitat de València desenvoluparan tres debats. Els dos equips que obtinguen les dos millors puntuacions s'enfrontaran en el debat final i l'equip guanyador representarà la Universitat de València en la final absoluta, que se celebrarà el 28, 29 i 30 d'abril a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

 

img_4102.jpg 

 

Els grups que demà participen en la final local de la Universitat de València són: l'IES les Porçons d'Aielo, el Col•legi Parroquial Sant Josep de Tavernes de la Valldigna, l'IES Abastos de València, el Col•legi María Auxiliadora d'Algemesí, l'IES la Masia de Museros i Florida Centre d'Educació Secundària de Catarroja. L'acte tindrà lloc a la Universitat Politècnica de València a les 9'30 hores.

 

Universitat Politècnica de València (UPV)

El proper 18 de febrer, a partir de les 9 hores, el Paranimf de la Universitat Politècnica de València acollirà la fase eliminatòria local i la fase final de la UPV.

 

Dissabte 18 de febrer: fase eliminatòria local i fase final


La fase eliminatòria es desenvolupa entre cinc equips dels centres educatius adscrits a la Universitat Politècnica de València:

dissabte_18_upv_ok.png 

Passaran a la fase final els dos equips que obtinguen les dos millors puntuacions (equips A-B, equip A millor puntuació, equip B segona millor puntuació). 

 

Fase final

dissabte_18_upv_2.png 

L'equip guanyador representarà la Universitat Politècnica de València en la final absoluta, que se celebrarà el 28, 29 i 30 d'abril a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.  

 

 

 Disseny web Avellana Digital