Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
Baixa al carrer amb Escola Valenciana i participa en la manifestació del 9 d’Octubre
07/10/2016 10:29

Escola Valenciana – Federació d’associacions per la llengua s’adreça a tu per celebrar junts l’entrada de Jaume I a València el 9 d’Octubre de 1238, que marca, simbòlicament, el nostre naixement com a poble. A més, des de l’entitat cívica t’encoratgem a continuar endavant en la transformació social fins a assolir una societat igualitària, justa, respectuosa i solidària, gràcies a les idees i als valors que l’escola transmet a l’alumnat.

Compartiu-ho:  
      
Més organitzacions i sindicats se sumen a les propostes d’esmena d’Escola Valenciana, STEPV i CCOO per millorar l’esborrany del nou Decret
06/10/2016 13:34

La setmana passada STEPV, CCOO-PV i Escola Valenciana van trobar una tretzena de punts en comú per millorar l’esborrany de Decret de Plurilingüisme i, a hores d’ara, també els comparteixen Intersindical Valenciana, FAPA-València, FAPA-Penyagolosa, Els Verds del País Valencià, Esquerra Republicana del País Valencià i la Plataforma pel Dret a Decidir.

Compartiu-ho:  
      
La manifestació del 9 d'Octubre reclama un finançament just per als valencians
05/10/2016 13:50

La Comissió 9 d’Octubre, de la qual forma part Escola Valenciana, avui ha fet públic la convocatòria de la manifestació que tindrà lloc el proper diumenge 9 d’octubre a les 18 hores a València, i que eixirà de la plaça de sant Agustí.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana acosta el cinema de qualitat als centres educatius
05/10/2016 10:03

La 13a edició del programa ‘Cinema a l’Escola’ proposa títols tan atractius com Home, Atlantis. L’imperi perdut i Quatretondeta. Amb aquest nou catàleg, Escola Valenciana ofereix una desena de pel·lícules adaptades als diferents nivells educatius, que vindran acompanyades de guies didàctiques per treballar els continguts audiovisuals a l’aula. En l’edició 2015 – 2016 van participar més de 70.000 alumnes de 50 poblacions valencianes, un augment de més de 5.000 teleespectadors i 12 municipis respecte de 2014 – 2015. Enguany, l’entitat cívica espera superar aquest èxit arribant a més escoles i als ajuntaments que vulguen contribuir a la normalització de la llengua amb la introducció de cinema en valencià en les agendes culturals.

Compartiu-ho:  
      
Declaració d’Elx
04/10/2016 09:32

La xarxa d'entitats d'Enllaçats per la Llengua, formada per col·lectius de tota l’àrea lingüística catalana, reunida en sessió plenària l’1 d’octubre de 2016, a la Calaforra d’Elx, amb l’objectiu de lluitar “Per la plena garantia dels nostres drets lingüístics” i per analitzar la situació específica de la llengua al País Valencià i especialment a les comarques del Sud, aprova la següent Resolució:

Compartiu-ho:  
      
Més de 230 inscrits al programa ‘Voluntariat pel Valencià’ d’Escola Valenciana a l’Ajuntament de València
03/10/2016 17:50

Aquesta és la primera vegada que la corporació municipal del cap i casal acull el voluntariat lingüístic d’Escola Valenciana, onze anys després de la seua creació, l’any 2005. Amb aquesta iniciativa, l’equip de govern té la intenció de potenciar el valencià dins l’administració i, d’aquesta manera, oferir un millor servei a la ciutadania, perquè puga comunicar-se en les dues llengües cooficials.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana, CCOO-PV i STEPV troben punts de confluència per millorar l’esborrany del Decret de Plurilingüisme
30/09/2016 15:00

Entitats i sindicats han definit una sèrie de propostes per millorar l’esborrany de Decret de Plurilingüisme Dinàmic i, d’aquesta manera, garantir que tot l’alumnat del País Valencià siga veritablement plurilingüe, amb idèntica competència en valencià i en castellà, i tinga un domini acceptable d’anglés.

Compartiu-ho:  
      
La màgia d’El Petit Príncep impregnarà els Ocine a València
29/09/2016 12:03

Les 'persones grans' i les 'persones menudes' de la ciutat de València tenen una trobada amb el seté art. Escola Valenciana projectarà la pel·lícula d’animació ‘El Petit Príncep’, el proper dijous 6 d’octubre a les 19’30 hores als cinemes Ocine del Centre comercial Aqua. Les entrades ja estan disponibles a la botiga dels Ocine i tenen un preu especial de 6€. Un any més, l’entitat cívica ha volgut comptar amb un audiovisual que «destaca tant pel missatge que s’amaga darrere de la trama com per l’original estètica de l’audiovisual, la tendresa de les relacions humanes que s’estableixen, així com el món filosòfic que hi planteja», en paraules de la coordinadora del programa ‘Cinema d’Escola Valenciana’, Laura Font. Escola Valenciana obsequiarà amb un llibre tots els assistents.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana concreta propostes d’esmena a l’esborrany del Decret de Plurilingüisme
28/09/2016 17:28

L’entitat cívica ha definit una sèrie de millores per enriquir l’esborrany de Decret de Plurilingüisme Dinàmic i, d’aquesta manera, garantir que tot l’alumnat del País Valencià siga veritablement plurilingüe, amb idèntica competència en valencià i en castellà, i tinga un domini acceptable d’anglés. Entre les mesures més remarcables es troba la supressió dels dos nivells bàsics que planteja Conselleria d’Educació, l’aplicació d’un calendari més àgil, que en el curs 2017 – 2018 situe els actuals programes plurilingües d’ensenyament en castellà –PPEC– en el nivell Intermedi 2, tant en l’educació pública com en la concertada.

Compartiu-ho:  
      
Gran participació a l'Encontre d'Ensenyants de l'Alcoià-Comtat
26/09/2016 10:37

La VIIIa edició de l'Encontre d'Esenyants de l'Alcoià-Comtat, les jornades formatives per a docents que organitza Escola Valenciana, es van celebrar a la biblioteca de Muro. 120 inscrits, entre mestres, professors i bibliotecaris, van assistir a unes jornades que enguany, estaven dedicades al Foment de la Lectura.

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital