Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
Donem suport a la fira-festival de música Trovam
01/10/2014 09:43

El certamen ocuparà 6 espais culturals de la capital de la Plana els dies 2, 3 i 4 d'octubre. La convocatòria estableix lligams amb altres fires professionals. L'eclecticisme i la diversitat d'estils marquen la segona edició d'aquest certamen que aspira a ser representatiu del sector musical professional del País Valencià.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana a les jornades #dospuntzero de l'ACV Tirant lo Blanc
30/09/2014 09:51

Amb el títol "Escola valenciana, 30 anys fent xarxa", mostrarem la nostra actuació a les xarxes i l'efecte social que tenen. També s'explicarà l'experiència radiofònica per Internet El Mural, que també emeten més d'una desena de ràdios locals.

Compartiu-ho:  
      
VI Encontre d'Ensenyants de l'Alcoià-Comtat
26/09/2014 10:52

26 i 27 de setembre a la Casa de la Cultura d'Onil, el poble que acollirà la Trobada d'Escoles en Valencià de l'Alcoià i el Comtat 2015.

Compartiu-ho:  
      
Enhorabona a la comunitat educativa de les Illes!
23/09/2014 16:08

Escola Valenciana li recorda a María José Català que tenim un cas semblant al del TIL pendent en el TSJ valencià.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana presenta a Educació un document per a millorar les infraestructures escolars en matèria de sostenibilitat
23/09/2014 11:48

És necessari que la consellera d’Educació impulse una ecoauditoria per a detectar les mancances i treballar en un pla per aconseguir tindre centres educatius mediambientalment sostenibles”, ha declarat el president d’Escola Valenciana.

Compartiu-ho:  
      
Plurilingüisme i escola: Jornada inaugural del curs d’Enxarxa’t
18/09/2014 15:43

Més eines per a reflexionar i debatre sobre l’ensenyament de qualitat que estem construint de la mà d’Enxarxa’t, la xarxa de centres de Qualitat d’Escola Valenciana.

Compartiu-ho:  
      
Primeres activitats del curs d’Enxarxa´t, Xarxa per a l’Educació de Qualitat
17/09/2014 11:16

El dissabte 20 de setembre es farà una presentació de les activitats extraescolars del programa Acosta’t al Territori i una passejada per la València modernista.

Compartiu-ho:  
      
Fes Escola Valenciana, amb tu comptem!
09/09/2014 16:11

L'inici de curs ha estat marcat per l'atac del Govern valencià a l'escola pública, de qualitat i en valencià. La nostra entitat defensa als tribunals i al carrer el dret a l'ensenyament en valencià i promou la nostra llengua a la resta d'àmbits d'ús. Tu pots ser Amic o Amiga d'Escola Valenciana.

Compartiu-ho:  
      
l'Acosta´t al territori: viatges de qualitat i en valencià per als centres educatius
08/09/2014 16:29

Des d’Escola Valenciana sabem que durant aquests dies esteu planificant les activitats extraescolars del vostre centre. És per això que ens adrecem a vosaltres per proposar-vos una sèrie d’activitats del programa Acosta’t al territori que impulsa la nostra entitat mitjançant l’empresa de viatges Fil per randa.

Compartiu-ho:  
      
M. José Català manté una unitat en castellà a l'escola Pare Català per a un alumne
04/09/2014 16:05

La consellera tanca una unitat en valencià que van sol•licitar 21 famílies al Cremona i una altra al CEIP Herrero de Castelló que van sol•licitar 15 famílies. Per contra força l’obertura d’una unitat en castellà per a 1 alumne al CEIP Pare Català de València en contra de les recomanacions de la comunitat educativa del centre. Vicent Moreno, president d’Escola Valenciana: “On estan els diners d’Europa destinats a construir el nou centre del CEIP Ciutat de Cremona?”

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital