.: Escola Valenciana :. Notícies

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
Escola Valenciana: «El Decret de Plurilingüisme no és el model d’ensenyament que nosaltres proposem»
25/09/2016 13:37

L’entitat cívica considera que l’esborrany del Decret de Plurilingüisme Dinàmic no respon al model d’Escola Valenciana, atès que estableix nivells que no garanteixen la competència de les dues llengües oficials i el coneixement efectiu d’una llengua estrangera, un dret fonamental per a tot l’alumnat del País Valencià.

Compartiu-ho:  
      
El divendres arranca el VIIIé Encontre d’Ensenyants de la Coordinadora de l’Alcoià - Comtat
20/09/2016 10:54

Els dies 23 i 24 de setembre la Biblioteca Municipal de Muro acollirà el VIIIé Encontre d’Ensenyants de l’Alcoià i el Comtat, organitzat per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat i Escola Valenciana. Lia Gutiérrez, Joan Portell, Francesc Gisbert, Anna Ballester i Dolors Insa, són els ponents que tractaran des de diferents perspectives temes com la intel·ligència emocional, la relació entre la família i l’hàbit lector, els tipus de lectura que triem, la literatura i la poesia, així com estratègies per animar les biblioteques.

Compartiu-ho:  
      
IV Jornades d’Experiències Plurilingües a la Universitat de València
16/09/2016 17:31

Del dilluns 19 al 21 de setembre la Unitat per l’Educació Multilingüe de la Universitat de València desenvoluparà les IV Jornades d’Experiències Plurilingües 'La integració de llengües i continguts en una escola plurilingüe' a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana reivindica el dret de ser atesos en valencià en la cinquena concentració pel requisit lingüístic
15/09/2016 19:30

El recent cas de discriminació lingüística, patit per un grup de joves a l’Hotel ‘Els Bichets’ de Dénia, ha marcat la cinquena concentració d’Escola Valenciana #DretsLingüístics. «Exemples com aquests palesen la necessitat de comptar amb treballadors competents en valencià en el sector públic i en el privat com a sinònim de professionalitat», ha expressat el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno, al fil de la trobada pel requisit lingüístic.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana es concentra per cinquena vegada pel requisit lingüístic
14/09/2016 09:25

L’entitat cívica convida la ciutadania, organitzacions i sindicats a assistir el proper dijous 15 de setembre a les 19 hores a la concentració #DretsLingüístics #RequisitJa. En aquesta ocasió, l’acte tindrà lloc davant del Palau de la Generalitat Valenciana (plaça Manises).

Compartiu-ho:  
      
La Plataforma pels Drets Lingüístics demana una llei d’igualtat lingüística i la regulació de la plena capacitació en valencià
13/09/2016 14:38

El claustre de la Nau – Universitat de València ha sigut l’escenari de la presentació del document Pels nostres drets lingüístics, elaborat per la Plataforma pels Drets Lingüístics del País Valencià amb la intenció de palesar la necessitat de crear una llei d’igualtat lingüística. En aquesta normativa ha d’estar compresa la regulació de la plena competència lingüística com a requisit per a accedir a qualsevol lloc de treball de la funció pública.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana es reuneix amb la FAPA Enric Valor per avançar cap a un plurilingüisme eficaç
12/09/2016 10:46

La reunió de coordinació entre l’entitat cívica i la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de la província d’Alacant Enric Valor s’ha desenvolupat el dijous 8 de setembre a la seu de la Cívica – Escola Valenciana, per tractar punts tan importants com l’aprenentatge de llengües a tot el País Valencià.

Compartiu-ho:  
      
Participació i acció per a una nova política educativa
06/09/2016 12:59

La Plataforma per l’Ensenyament Públic, de la qual forma part Escola Valenciana, s’ha concentrat davant de la Conselleria d’Educació per presentar el document “Participació i acció per a una nova política educativa” i manifestar, una vegada més, el seu rebuig a la LOMCE i la defensa de l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià.

Compartiu-ho:  
      
Concentració d’inici de curs #NoAlaLOMCE #SíAlaPública
05/09/2016 11:40

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, de la qual forma part Escola Valenciana, ha convocat una concentració el proper dimarts 6 de setembre a les 11hores davant de la Conselleria d’Educació, per manifestar, una vegada més, el seu rebuig a la LOMCE i la defensa de l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià.

Compartiu-ho:  
      
Carta d'inici de curs d'Escola Valenciana
02/09/2016 09:34

L'entitat cívica ha llançat un missatge de benvinguda a l'alumnat, els mestres, els pares i les mares dels centres educatius.

Compartiu-ho:  
      
<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>

Disseny web Avellana Digital