Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
La UJI celebra el proper dissabte la fase local de la Lliga de Debat a Castelló
02/03/2017 11:51

El dissabte 4 de març, 25 alumnes procedents de sis centres educatius adscrits a la Universitat Jaume I de Castelló demostraran les seues habilitats comunicatives al voltant del tema Els animals tenen drets?, en la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives. Aquesta jornada dialèctica tancarà les fases locals de la Lliga de Debat al País Valencià.

Compartiu-ho:  
      
Arranca el Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana a les Corts
01/03/2017 16:00

Les Corts Valencianes acullen el programa del Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana. Amb aquesta iniciativa, l’òrgan legislatiu «ha fet un pas endavant en la promoció i ús del valencià dins de l’àmbit de les administracions públiques, alhora que ha incidit en la creació de nous parlants de valencià», en paraules del president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno. D’aquesta manera, els diputats, les diputades, treballadors i treballadores de la Cambra oferiran un millor servei a la ciutadania.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana commemora el Dia de les Dones amb la projecció gratuïta de ‘Sufragistes’ a l’Aragó Cinema de València
28/02/2017 14:07

La CAPPEPV - Coordinadora d'Alumnes, Professorat, Pares i Mares per l'Ensenyament Públic en Valencià, la Coordinadora pel Valencià Horta Nord i el Guaix - Coordinadora pel Valencià de l'Horta Sud, conviden a la ciutadania al visionat de ‘Sufragistes’, el proper dilluns 6 de març a les 19’30 hores a l’Aragó Cinema. L’entrada és gratuïta, però es recomana reservar al telèfon 96 347 27 83 o bé al correu cinema@fev.org, perquè l’aforament està limitat a la capacitat de la sala.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana: «El coneixement del valencià és el camí per assolir la igualtat lingüística»
27/02/2017 13:02

Arran de les últimes intervencions del PP contra el requisit lingüístic, l’entitat cívica ha volgut remarcar que «la proclamació d'Escola Valenciana del 2017 com l’any per la igualtat lingüística naix amb tres objectius fonamentals: servir d’eix per al retrobament entre dues llengües, crear ponts de convivència i esborrar els prejudicis que s’han cultivat des de la intoxicació política.»

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana presenta la campanya del Voluntariat pel Valencià a les Corts
27/02/2017 12:25

L’entitat cívica introdueix la campanya del Voluntariat pel Valencià a les Corts Valencianes el proper dimecres 1 de març a les 13 hores. L’acte de presentació tindrà lloc a l’Andana del Palau dels Borja, seu de les Corts Valencians, i comptarà amb la intervenció del president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno; la cap de servei de publicacions de les Corts Valencianes, Mònica Fernández, i la tècnica del Voluntariat pel Valencià, Dariana Groza.

Compartiu-ho:  
      
Vicent Moreno: «La RadioEscola fomenta l’accés al coneixement amb un somriure»
25/02/2017 17:08

La RadioEscola estableix un pont d‘unió amb escoles de tot el País Valencià, Catalunya i les Illes Balears, que permet un espai de comunicació entre alumnes més enllà de la frontera física de l’aula. Aquest intercanvi d’experiències és un viatge a través de la veu, que convida els xiquets i les xiquetes a conéixer altres llocs i a gaudir mentre aprenen, juguen i s’enriqueixen culturalment.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana opina que el requisit lingüístic hauria d’estar en la nova llei de la funció pública i no en un reglament
22/02/2017 16:51

Amb aquesta llei de l’executiu de Ximo Puig, Escola Valenciana troba que «s’avança cap a la normalització del valencià en l’àmbit públic i, per la qual cosa, és una mesura cabdal per al desenvolupament i la dignificació de la nostra llengua, en tant que tots els empleats de les administracions públiques hauran d’acreditar coneixements de valencià d’acord amb la funció que realitzen.»

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana presentarà el disc de la Gira 2017 al Teatre el Micalet
22/02/2017 11:27

El 22 de març a les 20 hores arrancarà el Festival itinerant de música d’Escola Valenciana al Teatre el Micalet (València), amb l’actuació d’Arthur Caravan i Herba Negra, dos dels 22 grups inclosos al Volum XI del Disc de la Música en Valencià. En aquest acte, l’entitat cívica presentarà la nova compilació i l’agenda musical que tindrà lloc al llarg i ample del País Valencià durant les Trobades d’Escoles en Valencià. De fet, l’acte del Micalet figura en el calendari d’Escola com el concert de la CAPPEPV, la Coordinadora d'Alumnes, Pares i Professors per l'Ensenyament Públic en Valencià de la ciutat de València.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana celebrarà a Xàtiva la II Jornada de RadioEscola
21/02/2017 17:03

El dissabte 25 de febrer a les 9’30 hores la Casa de Cultura de Xàtiva acollirà el segon intercanvi d’experiències entre escoles que desenvolupen programes radiofònics. Amb aquesta iniciativa, Escola Valenciana pretén un doble objectiu: d’una banda, acostar les possibilitats pedagògiques que ofereix aquest mitjà per millorar les habilitats comunicatives de l’alumnat i, d’altra banda, tracta d’impulsar la xarxa de ràdios escolars.

Compartiu-ho:  
      
DE LA PRIMAVERA VALENCIANA A LA LLEI MORDASSA
19/02/2017 11:07

Aquest febrer del 2017, commemorem el cinqué aniversari de la Primavera Valenciana, un fenomen social per les llibertats, de transcendència internacional, que va sorgir en febrer de 2012, com a resposta a la repressió a l'alumnat de l'institut Lluís Vives de València, que protestava en contra de les retallades econòmiques en educació de la Generalitat Valenciana en mans del PP. Una brutalitat no vista (almenys públicament) des de temps de la dictadura.

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital