Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
L’IES Sivera Font i el Col·legi Parroquial Sant Josep representaran la UV i la UPV en la final absoluta de la #Lligadedebat a Barcelona
18/02/2017 19:23

El Centre cultural la Nau i el Paranimf de la Universitat Politècnica de València han acollit avui l’última jornada de la fase local de la Lliga de Debat a València, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives. Aquesta fase final eliminatòria s’ha disputat entre 40 alumnes de vuit centres docents adscrits a la Universitat de València i a la Universitat Politècnica de València, els quals s’havien classificat en les tres jornades anteriors de la competició.

Compartiu-ho:  
      
Els instituts Florida i la Masia es classifiquen per a la final local de la #Lligadedebat a la UV
17/02/2017 15:15

El Centre cultural la Nau ha acollit la tercera jornada de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives, corresponent a la demarcació de la Universitat de València. El debat d’avui s’ha desenvolupat entre 15 alumnes de tres centres.

Compartiu-ho:  
      
L’IES Abastos i el Col·legi María Auxiliadora passen a la fase final de la #Lligadedebat del dissabte a València
16/02/2017 16:53

La segona jornada local eliminatòria de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat celebrada al Centre cultural la Nau ha reunit quatre equips competidors formats per 20 estudiants i estudiantes. El dissabte 18 de febrer els grups classificats es disputaran la final i l’equip guanyador representarà a la Universitat de València en la final absoluta, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra els dies 28, 29 i 30 d’abril.

Compartiu-ho:  
      
L’IES les Porçons i el Col·legi Parroquial Sant Josep concorren a la fase final de la #Lligadedebat a València
15/02/2017 16:18

La primera jornada dialèctica de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives, i que correspon a la demarcació de la Universitat de València, s’ha celebrat avui al Centre cultural la Nau entre quatre equips formats per una vintena d’alumnes.

Compartiu-ho:  
      
Arranca la Lliga de Debat a València
15/02/2017 10:11

Durant quatre dies, 85 alumnes procedents de 18 centres educatius adscrits a la Universitat de València i a la Universitat Politècnica de València participaran en la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives. El dimecres 15 de febrer s’inicia aquesta competició dialèctica entorn del tema d’actualitat Els animals tenen drets?

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana promou a les escoles la implantació de l’itinerari Avançat perquè «assegura un alumnat plurilingüe»
14/02/2017 08:59

L’entitat cívica ha iniciat la campanya L’Avançat és qualitat per fomentar als centres educatius la implantació de l’itinerari Avançat, l’únic que assegura un alumnat plurilingüe. Així, l’entitat cívica ha animat els pares, les mares i l’equip de mestres a demanar sempre qualitat i que trien el programa més pròxim al model educatiu d’Escola Valenciana: l’Avançat 1.

Compartiu-ho:  
      
L’IES Pare Vitòria II i l’IES Nou Derramador I guanyen la fase local de la #Lligadedebat
11/02/2017 18:16

Avui, el Club Diario Información i l’Edifici Innova de la Universitat Miguel Hernández han sigut els escenaris de l’última jornada de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de les universitats d’Alacant i Elx. Aquesta fase final s’ha desenvolupat entre 50 alumnes que conformen els deu equips adscrits a la Universitat d’Alacant i a la Universitat Miguel Hernández, que s’havien classificat en les dos jornades prèvies.

Compartiu-ho:  
      
La segona jornada de la #Lligadedebat a Alacant i Elx es clou amb la classificació de sis instituts més per a la final local
10/02/2017 17:26

La segona jornada dialèctica de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, celebrada de forma simultània a la Seu Universitària d’Alacant i a l’edifici Innova de la Universitat Miguel Hernández, ha finalitzat amb la classificació dels instituts Pare Vitòria I, Serra de Mariola I, Sant Vicent II i l’Allusser II, pel que fa a la competició d’Alacant, i la fase local desenvolupada a Elx ha tingut com a guanyadors l’IES Almadrava II i l’IES Nou Derramador II. Demà dissabte 11 de febrer, aquests equips disputaran la fase final de la Lliga per representar a la Universitat d’Alacant i a la Universitat Miguel Hernández a la final absoluta, que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 d’abril de 2017, a la Universitat Pompeu Fabra. Avui, la competició ha comptat amb la participació de 12 equips compostos per 60 participants.

Compartiu-ho:  
      
Els instituts Jaume II i Xixona, Nou Derramador I i Almadrava, passen a la final de la #Lligadedebat d’Alacant i Elx, respectivament
09/02/2017 17:51

La Seu Universitària d’Alacant i l’Edifici Innova del campus universitari d’Elx han sigut el centre de la primera jornada dialèctica de la Lliga de debat, organitzada per Escola Valenciana, la Xarxa Vives, la Universitat d’Alacant i la Universitat Miguel Hernández. Aquesta fase eliminatòria local s’ha disputat entre 45 alumnes de nou centres d’Educació Secundària Obligatòria.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana ofereix ‘Sufragistes’ a instituts i ajuntaments per commemorar el Dia de les Dones
08/02/2017 11:05

Sota el títol ‘Bastim la igualtat’, Escola Valenciana ha encetat la col·lecció ‘Coeduquem’, una iniciativa que recollirà produccions audiovisuals amb un marcat caràcter social per sensibilitzar la ciutadania sobre les relacions humanes en condicions d’explotació i la lluita per assolir drets i llibertats.

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital