Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
Ara diuen que l'anglés es demana més...que el valencià
09/06/2010 12:35

Article d'Isabel Rios, professora de Didàtica de la llengua a la Universitat Jaume I, membre del Consell Valencià de Cultura i guadonada a la VII Nit d'Escola Valenciana

Compartiu-ho:  
      
Presentem la primera campanya de matriculació en valencià als instituts
01/06/2010 14:17

Diego Gómez, president d’Escola Valenciana: “la Conselleria d’Educació ha adoptat tot tipus de mesures per paralitzar l’ensenyament plurilingüe als instituts, intentant reduir al màxim les línies en valencià. Escola Valenciana, per donar resposta a la societat valenciana, aporta ara una sèrie de mesures dirigides als AMPES, al Consells Escolars, a les regidories d’Educació i als Consells Escolars Municipals per tal que entre tots i totes combatem la crisi del valencià a l’educació que està provocant el Govern valencià”.

Compartiu-ho:  
      
85.832 alumnes participen al XII Premi Sambori escolar de literatura en valencià
31/05/2010 13:53

Aquest premi literari és únic a Europa en participació: alumnes de 575 centres de tot el País Valencià i un total de 4.062 mestres i professors han proposat al seu alumnat participar en el concurs

Compartiu-ho:  
      
Més notícies :
Vídeo dels guardonats 2010
Font de Mora pretén prohibir estudiar en valencià el 80% de l’alumnat
27/05/2010 14:56

554.896 alumnes de les escoles i els instituts només tindran assegurada l’assignatura de valencià si el decret que ha presentat la Conselleria d’Educació es duu a terme. Fins ara també tenien l’oportunitat d’incorporar progressivament en la nostra llengua el Coneixement del Medi i altres assignatures per assegurar el bilingüisme de l’alumnat. A més la Conselleria acaba d’anunciar que 19 dels 34 assessors de valencià deixaran de ser-ho el curs que ve.

Compartiu-ho:  
      
Més de 42.000 persones defensen a València, Elx i Gàtova l'ensenyament en valencià a les Trobades
16/05/2010 15:35

Diego Gómez: “La Conselleria d’Educació és actualment un vaixell sense rumb amb un capità anomenat Alejandro Font de Mora i una primera d’abord anomenada Concha Gómez, que volen abocar a la deriva l’ensenyament en valencià, garantia d’educació plurilingüe i de qualitat. El vaixell de les Trobades vetllarà sempre per aquests valors educatius, perquè compta amb una tripulació extraordinària, la societat cívil valenciana”.

Compartiu-ho:  
      
Diumenge 16 de maig Trobades a Benimaclet, Elx i Gàtova
14/05/2010 13:18

En l’equador de les Trobades i amb un total de més de 120.700 assistents a les 12 Trobades que ja s’han celebrat arriba un nou cap de setmana de 3 Festes per la Llengua . Escola valenciana espera reunir més de 40.000 persones al barri de Benimaclet de València, Elx i Gàtova.

Compartiu-ho:  
      
Més de 36.000 assistents a les Trobades del passat cap de setmana
12/05/2010 12:53

El cap de setmana del 7 i 8 de maig se celebraren Trobades a l'Alacantí, l'Horta Sud i per primera vegada a les comarques de l'interior de Castelló. Alacant, Massanassa i Atzeneta foren els escenaris d'aquestes exitoses festes per la llengua.

Compartiu-ho:  
      
La Conselleria d’Educació pressiona els centres educatius per prohibir la primera consulta popular per l’ensenyament públic
06/05/2010 14:37

La Plataforma per l’Ensenyament Públic valora molt positivament la participació el dia que s’engega la consulta, ja que moltes escoles i instituts més enllà de València ciutat s’han volgut sumar el primer dia de votació d'aquesta iniciativa participativa. Centres de 81 poblacions valencianes se sumen a la primera consulta que s'enceta hui a la ciutat de València, entre elles Alacant, Castelló de la Plana, Elx, Gandia, Dénia, Sagunt, Paterna, Burjassot, Ontinyent, Xàtiva, Torrent i Requena

Compartiu-ho:  
      
Més notícies :
Tu també pots votar!
Escola Valenciana es prepara per a defensar el dret de les famílies a matricular en valencià
05/05/2010 11:11

Diego Gómez: “esperem que la Conselleria d’Educació atenga, com pertocaria en una societat democràtica, als Consells Escolars dels centres que han demanat l’obertura de noves línies d’ensenyament en valencià per cobrir la creixent demanda dels pares i les mares que sol•liciten els únics programes que garanteixen el plurilingüisme educatiu”.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana, clau de qualitat: educació plurilingüe
16/04/2010 10:23

El proper 17 d´Abril, Escola Valenciana i la CAPPEV Marina Alta preparen la seua 3a sessió de formació centrada en l´Escola plurilingüe amb la participació de Pere Mayans cap del Servei d'Immersió i Ús de la Llengua, Ferran Suay, doctor en psicologia, professor de la Universitat de València. i Imma Canal esponsable del Programa d'Immersió Lingüística del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Disseny web Avellana Digital