Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
La UMH participa per primera vegada en la Lliga de Debat
07/02/2017 14:08

Escola Valenciana i la Xarxa Vives d’Universitats han organitzat una nova edició de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat que arranca el dijous 9 de febrer al País Valencià. Durant tres dies, 21 instituts, adscrits a la Universitat d’Alacant i a la Universitat Miguel Hernández, i més d’un centenar d’alumnes demostraran les seues habilitats comunicatives per debatre al voltant del tema Els animals tenen drets?

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana: «facilitarem a les escoles propostes per adaptar el nou Decret al nostre model d’escola plurilingüe»
06/02/2017 12:11

«El Decret de Plurilingüisme Dinàmic –DPD– no és el nostre model d’escola, tanmateix, és un document important per treballar el multilingüisme i oferirem als centres educatius propostes per dissenyar el Pla lingüístic de centre, amb l’objectiu d’acostar-lo al nostre model d’escola», ha exposat l’entitat cívica. En aquest sentit, Escola Valenciana promourà a les escoles la implantació del nivell Avançat, l’únic que assegura un alumnat plurilingüe.

Compartiu-ho:  
      
Estem per la democràcia!
03/02/2017 14:13

Les persones i entitats sotasignants volem fer públic el nostre malestar davant els darrers intents de l’estat espanyol de condicionar la situació política a Catalunya. Rebutgem frontalment els processos judicials contra persones i càrrecs polítics partidaris de l’exercici del Dret a Decidir i el Dret d’Autodeterminació entenent que són una agressió vers la democràcia i impropis d’un vertader estat de dret.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana felicita l’escriptora Rosa Serrano, guardonada per la Fundació Bromera
03/02/2017 09:42

La Fundació Bromera ha reconegut el bagatge de l’escriptora i editora Rosa Serrano amb el Premi Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, un guardó que es lliurarà el divendres 3 de febrer a les 20’30 hores a l’Hotel Astoria de València. Escola Valenciana ha volgut transmetre la seua satisfacció per aquest premi a Rosa Serrano, una dona que «basteix la cultura des del món editorial, la literatura, la pedagogia i la traducció.»

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana amplia el termini per participar en la campanya solidària ‘Un euro, llavor de solidaritat pels refugiats al País Valencià’
31/01/2017 10:39

La novena edició de la campanya de sensibilització d’Escola Valenciana se centra en les persones refugiades al País Valencià. El fons recaptat gràcies a les escoles valencianes que vulguen participar-hi es destinarà a la Comissió d’Ajuda al Refugiat del País Valencià, CEA ( R ) PV, amb l’objectiu d’ajudar les persones que s’han vist forçades a deixar la seua terra i busquen asil i una vida millor al País Valencià. Aquesta campanya solidària, que havia previst finalitzar el 30 de gener, Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, ha ampliat el termini de participació fins al 17 de febrer.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana col·labora amb Oxfam Intermón per promoure el comerç just amb la confecció de les samarretes de les Trobades
27/01/2017 08:50

Les Trobades d’Escoles en Valencià 2017 comptaran amb una producció tèxtil basada en els estàndards de qualitat del comerç just que promou Oxfam Intermón a 36 països. Amb aquesta iniciativa, Escola Valenciana pretén crear oportunitats als productors més desafavorits gràcies al compromís d’Oxfam Intermón amb l’ONG banglasdeshiana Aarong Brac.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana: «El Govern valencià ha d’implantar la plena competència lingüística com a requisit en la nova llei de la funció pública»
25/01/2017 13:41

Ahir, la consellera de Justícia i Administracions Públiques, Gabriela Bravo, aturà la presentació del text legal de la nova llei de la funció pública i l’entitat cívica s’hi ha mostrat inquieta: «Escola Valenciana, les universitats, els sindicats –Intersindical Valenciana, CCOO-PV i UGT– i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua –AVL–, estan d’acord amb la introducció de la plena competència lingüística com a requisit per a treballar en la funció pública i, a més, sabem que vora el 70% dels funcionaris tenen algun títol de la Junta Qualificadora; aleshores, cal materialitzar tot aquest consens i tot aquest treball conjunt en la nova llei de la funció pública i, així, compensar les desigualtats que se deriven d’un servei públic excloent», ha expressat el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno.

Compartiu-ho:  
      
La devedeteca d’Escola Valenciana com a material didàctic per treballar el llenguatge audiovisual a l’aula
24/01/2017 09:56

L’escola valenciana del segle XXI necessita continguts atractius que capten l’atenció de l’alumnat i, alhora, combinen les noves tecnologies amb els recursos expressius típics de la comunicació cinematogràfica. Sota aquesta premissa naix la devedeteca d’Escola Valenciana, composta per cinc pel·lícules d’animació i les corresponents guies didàctiques per treballar les característiques del llenguatge audiovisual.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana felicita a Vicent Pascual per la «merescuda medalla de la Universitat de València»
20/01/2017 15:07

Avui, la Nau ha acollit l’acte de lliurament de la medalla de la Universitat de València al mestre, pedagog i escriptor Vicent Pascual i Granell. Entre els diferents treballs d’aquest estudiós, Escola Valenciana ha ressaltat l’obra Un Model educatiu per a un sistema escolar amb tres llengües. Proposta organitzativa –realitzada en col•laboració amb Vicent Sala el 1990–, com «un dels materials més complets i de major influència en el sistema educatiu valencià.»

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana anima a participar en els tres concerts de cloenda de l’Any Tio Canya
17/01/2017 14:44

Una cinquantena d’entitats i associacions, convocades per la Falla Arrancapins i entre les quals es troba Escola Valenciana, proclamaren l’any 2016 'Any Tio Canya'. Així, durant tot l’any s’han succeït diversos actes d’homenatge al grup Al Tall per commemorar el 40 aniversari de la creació del 'Tio Canya', que culminen amb tres concerts a les ciutats de València, Alacant i Castelló.

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital