Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
Escola Valenciana troba a faltar en la renovació del Pacte del Botànic accions polítiques explícites per la llengua
13/01/2017 16:32

L’entitat cívica ha declarat 2017 l’Any per la Igualtat Lingüística, una iniciativa que pretén conscienciar la població sobre els drets lingüístics i promoure la protecció del valencià amb un reglament que corregisca les mancances de la Llei d’ús i ensenyament del valencià i vaja més enllà. L’actualització de l’Acord del Botànic recull una sèrie de mesures que afavoriran les condicions de vida dels valencians i valencianes, tanmateix, «obvia una part fonamental per a Escola Valenciana: la intenció de crear una llei d’igualtat lingüística amb la qual materialitzar els compromisos adquirits», segons el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana compartirà informació dels seus projectes en la II Jornada Edusiona’t a Alacant
12/01/2017 11:44

El proper dissabte 14 de gener l’entitat cívica oferirà material informatiu als assistents a la II Jornada de Participació i Intercanvi d’Experiències de la Comunitat Educativa, organitzada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i que es desenvoluparà a l’Auditori de la Diputació d’Alacant.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana s’ofereix a traduir del català al valencià l’escrit que el jutge alacantí no entén amb un simple copia i enganxa
11/01/2017 13:00

Ja ho deia Joan Fuster: «La ignorància no és cap argument.» Desconéixer que el valencià és una varietat del català que es parla al País Valencià i defensar un argument basat en un prejudici lingüístic és un símptoma de la urgència de crear una llei d’igualtat lingüística.

Compartiu-ho:  
      
2017: any per la igualtat lingüística
30/12/2016 11:55

Escola Valenciana ha proclamat el “2017: any per la igualtat lingüística” durant la reunió extraordinària de valoració i organització de nous projectes. L’acord subscrit pels membres de la Junta estableix la creació d’iniciatives de diversa naturalesa i pren la protecció de l’estatus legal del valencià com a eix central. Amb tot, Escola Valenciana pretén conscienciar la ciutadania sobre la implantació d’una llei que iguale els drets lingüístics dels valencianoparlants als dels castellanoparlants.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana felicita Intersindical Valenciana, CC.OO.PV i UGT per l’acord «històric» en benefici de la igualtat lingüística
27/12/2016 17:42

L’entitat cívica ha donat suport a les nou bases que conformen el consens entre els tres sindicats sobre la competència lingüística que ha d’acreditar el personal al servei de les administracions públiques valencianes. Escola Valenciana ha comparat aquest pacte sindical amb el «cabdal compromís que es va assolir l’any 1932 a Castelló per fixar el sistema ortogràfic comú a tot el País Valencià.»

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana et desitja Bon Nadal i Bon Any 2017
24/12/2016 16:54

En Escola Valenciana pensem que El valencià és un regal, així que t’oferim aquesta promoció de Nadal perquè pugues sorprendre els que més t’estimes amb detalls en la nostra llengua. Entre la varietat de productes que pots trobar a la nostra botiga, t’hem volgut destacar quatre elements que pots compartir amb la família i, així, omplir la llar de cinema, literatura, memòria i amistat. La millor manera de celebrar el Nadal és regalar valencià.

Compartiu-ho:  
      
Vora 1500 alumnes participen en el ‘Cinema de Nadal’ a Alacant
23/12/2016 08:00

‘Charlie Brown i Snoopy’ i ‘Hotel Transsilvània2’ han sigut els títols que la Cívica ha programat per a la nova edició del ‘Cinema de Nadal’ als cinemes del centre comercial Puerta Alicante. Aquesta iniciativa ha comptat amb la participació de cinc centres educatius de la comarca de l’Alacantí.

Compartiu-ho:  
      
PequeRadio emetrà els podcasts especials de Nadal d’Escola Valenciana
22/12/2016 10:41

Nou escoles que formen part de la xarxa de ràdios escolars d’Escola Valenciana tindran un espai radiofònic en PequeRadio, la primera i única emissora desenvolupada per xiquets en freqüència modulada.

Compartiu-ho:  
      
La primera edició del Voluntariat pel Valencià a l’Ajuntament de València es clou amb 259 participants
21/12/2016 19:09

El saló de plens de l’Ajuntament de València ha acollit la cloenda del projecte d’Escola Valenciana que promou la creació de nous parlants de valencià gràcies l’altruisme dels voluntaris i la implicació dels aprenents. Aquest acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Joan Ribó; el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo; la presidenta de la Coordinadora d’Alumnes, Professorat, Pares i Mares d’Alumnes per l’Ensenyament Públic en Valencià, Laura Font; el coordinador del Voluntariat pel Valencià, Vicent Font, i el poeta Vicent Camps.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana estrena ‘Trolls’ en valencià als cinemes comercials Ocine de València
20/12/2016 14:22

Del 24 de desembre al 5 de gener l’entitat cívica possibilita el visionat d’una pel·lícula familiar i en valencià, 'Trolls', del creadors de la divertida obra d’animació 'Shreck', Mike Mitchell. Les projeccions tindran lloc en sessió matinal, a les 12 hores, als cinemes Ocine del Centre comercial Aqua de València a un preu de 5 euros.

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital