Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
Enllaçats fa una crida per fomentar la unitat i l’ús social de la llengua
19/12/2016 12:59

Enllaçats per la Llengua -ExLL-, plataforma de la qual forma part Escola Valenciana, ha desenvolupat la trobada anual a Castelló de la Plana, on s’ha fet balanç dels objectius plantejats, les accions engegades i les fites assolides d’aquest 2016.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana remarca la importància de normalitzar el valencià per a accedir a la funció pública en l’aniversari de les Normes de Castelló
17/12/2016 17:21

L’any 1932 entitats i personalitats del món de la cultura i la política varen acordar el sistema ortogràfic comú a tot el País Valencià. Aquest conveni es va materialitzar en l’adopció de les Normes de Castelló. Avui és el cinqué any que Castelló per la llengua, plataforma de la qual forma part Escola Valenciana – Col·lectius de Castelló, ha organitzat una sèrie d’actes al llarg dels mesos de novembre i desembre, que han culminat avui dissabte en una jornada festiva i reivindicativa.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana participarà en els actes commemoratius del 84 aniversari de les Normes de Castelló
16/12/2016 09:07

Castelló per la Llengua, plataforma de la qual forma part Escola Valenciana — Col·lectius de Castelló, ha organitzat per cinqué any una programació atractiva per celebrar els 84 anys de les regles d’ortografia unitàries del País Valencià. Les activitats tindran lloc demà 17 de desembre a la Pèrgola de Castelló (Passeig Rialta) a partir de les 11 hores.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana: «només demanem al Consell que capacite el funcionariat siga bilingüe»
15/12/2016 19:52

La vuitena concentració d’Escola Valenciana davant del Palau de la Generalitat Valenciana #DretsLingüístics #RequisitJa ha deixat constància de la necessitat que els aspirants a funcionaris dominen tant el valencià com el castellà gràcies a la implantació del requisit lingüístic i una llei que equipare els drets lingüístics dels valencianoparlants als dels castellanoparlants.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana es concentra per vuitena vegada pels #DretsLingüístics
15/12/2016 08:49

L’entitat cívica convida la ciutadania, organitzacions i sindicats a assistir el proper dijous 15 de desembre a les 19 hores a la vuitena concentració #DretsLingüístics #RequisitJa. L’acte tindrà lloc davant del Palau de la Generalitat Valenciana (plaça de Manises). El cantaire David Reig interpretarà la cançó més emblemàtica de la substitució lingüística: 'Tio Canya' del conjunt Al Tall.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana atorga el premi de la modalitat de ràdio en el Festival Tirant Avant Escolars 2016
14/12/2016 10:22

L’entitat cívica ha participat en l’XIa edició dels premis a les produccions audiovisuals realitzades per escolars, que organitza l’Agència d’Informació, Formació i Foment de l’Audiovisual —AIFFA—. Aquesta iniciativa té per objectiu dinamitzar i fer confluir les diferents manifestacions creades per l’alumnat de tots els cicles educatius. L’actor i director de doblatge, Francesc Fenollosa, ha conduït la vetllada.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana: «No volem que una llei corcada regule la formació de l’alumnat»
14/12/2016 09:43

Alacant, València i Castelló han sigut els escenaris de les tres mobilitzacions que s’han desenvolupat al País Valencià per mostrar rebuig a la LOMCE i insistir en el millor model d’escola: pública, de qualitat i en valencià. La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, de la qual forma part Escola Valenciana, ha reunit un gran nombre de representants de la comunitat educativa, organitzacions i sindicats, sota els lemes #SIalaPública, #NOalaLOMCE, #Norevàlides, #RevertirRetallades, #NOal3més2.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana et desitja Bon Nadal i Bon Any 2017
13/12/2016 12:08

Des d’Escola Valenciana pensem que El valencià és un regal, així que t’oferim aquesta promoció de Nadal perquè pugues sorprendre els que més t’estimes amb detalls en la nostra llengua. Entre la varietat de productes que pots trobar a la nostra botiga, t’hem volgut destacar quatre elements que pots compartir amb la família i, així, omplir la llar de cinema, literatura, memòria i amistat. La millor manera de celebrar el Nadal és regalar valencià.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana participarà en la manifestació contra la LOMCE el proper 13 de desembre
12/12/2016 13:00

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, de la qual forma part Escola Valenciana, fa una crida a la ciutadania, els centres educatius, la comunitat educativa, organitzacions i sindicats, perquè isquen al carrer a exigir la derogació de la LOMCE i les revàlides que minven la igualtat d’oportunitats de l’alumnat. Alacant, València i Castelló seran el centre de les mobilitzacions contra la LOMCE que es desenvoluparan al País Valencià el proper dimarts 13 de desembre a les 18 hores, sota els lemes #SIalaPública, #NOalaLOMCE, #Norevàlides, #RevertirRetallades, #NOal3més2.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana: «el valencià necessita la plena capacitació lingüística a les administracions per guarir-se d’anteriors polítiques devastadores»
09/12/2016 09:33

El #4D, Dia dels Drets Lingüístics al País Valencià, ha servit a l’entitat cívica per fer balanç de l’últim any en matèria de respecte dels drets lingüístics individuals i col•lectius de tots els valencians i les valencianes. Al llarg de l’any 2016 Escola Valenciana ha llançat diverses iniciatives per conscienciar la ciutadania sobre la discriminació i, alhora, esperonar el Govern valencià a prendre mesures tan importants com una llei d’igualtat lingüística i la implantació de la plena competència lingüística com a requisit per a l’accés a la funció pública.

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital