Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
Escola Valenciana participarà en la manifestació contra la LOMCE el 13D
07/12/2016 12:00

El proper dimarts Escola Valenciana tornarà al carrer per dir una vegada més #NoALaLOMCE #SíAlaPública #RevertirRetallades

Compartiu-ho:  
      
La Plataforma pels Drets Lingüístics exposa el seu ideari per acabar amb la discriminació lingüística
02/12/2016 12:02

La Plataforma pels Drets Lingüístics al País Valencià, formada per prop d’una trentena d’entitats, sindicats i partits polítics, han acudit a les Corts Valencianes per commemorar el Dia dels Drets Lingüístics i palesar la discriminació quotidiana que sovint pateix la ciutadania quan parla valencià, malgrat estar a l’empara de la llei vigent. Durant l’acte, la Plataforma ha fet públic el seu ideari a través del Manifest Pels Nostres Drets Lingüístics i ha demanat a l’Administració autonòmica mesures estructurals i legislatives que posen fi a la marginació per raó de llengua.

Compartiu-ho:  
      
La Plataforma pels Drets Lingüístics llegirà el seu Manifest davant de les Corts per commemorar el #4D
01/12/2016 09:48

Representants de les entitats i sindicats que formen part de la Plataforma pels Drets Lingüístics del País Valencià donen a conéixer el Manifest 'Pels Nostres Drets Lingüístics' i l’informe anual de vulneracions d’aquest dret al president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i al director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, el proper divendres 2 de desembre de 2016 a les 11 hores a les Corts Valencianes.

Compartiu-ho:  
      
La campanya d’Escola Valenciana ‘Un euro, llavor de solidaritat’ recaptarà un fons d’ajuda per als refugiats al País Valencià
29/11/2016 13:58

Sota el títol ‘Un euro, llavor de solidaritat pels refugiats al País Valencià’, Escola Valenciana llança la novena edició de la campanya escolar de sensibilització. El fons recaptat gràcies a les escoles valencianes que vulguen participar-hi es destinarà a la Comissió d’Ajuda al Refugiat del País Valencià, CEAR PV, amb l’objectiu d’ajudar les persones que s’han vist forçades a deixar la seua terra i busquen asil i una vida millor al País Valencià. Els centres educatius interessats a participar poden escriure a escola.v@fev.org o bé telefonar al 96 347 27 83.

Compartiu-ho:  
      
Més de 3.000 infants gaudeixen del cinema d’Escola Valenciana a València i a Ontinyent
25/11/2016 10:06

La tretzena edició del projecte d’Escola Valenciana ‘Cinema a l’escola’ ha tingut un gran èxit de participació a València i a Ontinyent. Durant tres dies els xiquets i xiquetes dels centres educatius de la Vall d’Albaida i València han tingut l’oportunitat de visualitzar tres pel·lícules en valencià gràcies a la iniciativa de la Coordinadora per la Defensa i Ús del Valencià a la Vall d’Albaida i la Coordinadora d’Alumnes, Professorat, Pares i Mares per l’Ensenyament Públic i en Valencià.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana: «El 33 aniversari de la LUEV és un bon moment per redefinir-la i millorar-la»
23/11/2016 09:27

La Llei d’ús i ensenyament del valencià –LUEV– es promulgà el 23 de novembre de 1983 pel Govern de la Generalitat Valenciana. Partia de zero, fins a aquell moment no hi havia cap reglament aprovat que regulara el dret de la ciutadania a fer servir el valencià amb normalitat i l’obligació de les administracions perquè aquest dret fóra efectiu. Escola Valenciana fa balanç de situació lingüística: «la LUEV és una llei imperfecta, va nàixer amb grans mancances, i no ha servit per promoure l’ús social del valencià més enllà de l’àmbit educatiu, com tampoc ha establit sancions a les vulneracions dels drets de tots els valencians i valencianes», ha expressat el portaveu d’Escola Valenciana, Vicent Moreno.

Compartiu-ho:  
      
València i Ontinyent participen en el programa ‘Cinema a l’escola’ d’Escola Valenciana
22/11/2016 11:54

Els dies 23 i 24 de novembre la Coordinadora per l’Ensenyament Públic i en Valencià i la Coordinadora per la Defensa i Ús del Valencià a la Vall d’Albaida han llançat cinc propostes audiovisuals als centres educatius en horari escolar.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana i l’Ajuntament d’Alacant signen un conveni per promoure l’ús del valencià
19/11/2016 17:34

L’Ajuntament d’Alacant i La Cívica-Escola Valenciana han signat un conveni de col·laboració per a l’assessorament i elaboració de projectes i materials de promoció i ús social del valencià.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana defensa una nova RTVV pública completament en valencià davant del Palau de la Generalitat
17/11/2016 18:00

La setena concentració d’Escola Valenciana #DretsLingüístics ha vingut acompanyada de la reivindicació d’un servei públic de radiodifusió i televisió amb continguts de qualitat desenvolupats en la seua totalitat en valencià. A més, els comunicadors de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació hauran d’estar acreditats amb la capacitació lingüística adequada com a condició indispensable per portar a terme la tasca. Extreballadors de Ràdio 9 i Canal 9 han donat suport a aquestes demandes de l’entitat cívica per afavorir la implantació de la plena competència lingüística en valencià com a requisit per a accedir a la funció pública.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana, l'Ajuntament d’Alacant i la UA organitzen la Plaça del Llibre per promoure el gaudi de la lectura en valencià
16/11/2016 15:49

Escola Valenciana, l'Ajuntament d'Alacant i la Universitat d'Alacant –UA– han organitzat aquest divendres 18 i dissabte 19 de novembre la primera Plaça del Llibre d'Alacant, una iniciativa lúdica i cultural de promoció del llibre en valencià i del foment de la lectura per a totes les edats. La programació inclou representacions de teatre i música, jocs, contacontes, una exposició, presentacions i signatures de llibres.

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital