Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
Revista Xiulit: « El còmic és una eina idònia per a introduir la lectura entre els més menuts»
16/11/2016 09:37

XIULIT és una revista de periodicitat mensual publicada en valencià, adreçada a un públic d’entre 7 i 14 anys, i que té el còmic com a element fonamental per a fomentar l’hàbit lector.

Compartiu-ho:  
      
La concentració mensual d’Escola Valenciana #DretsLingüístics comptarà amb extreballadors de RTVV
15/11/2016 14:13

L’entitat cívica convida la ciutadania, organitzacions i sindicats a assistir el proper dijous 17 de novembre a les 19 hores a la setena concentració #DretsLingüístics. L’acte tindrà lloc davant del Palau de la Generalitat Valenciana (plaça de Manises) i, en aquesta ocasió, hi assistiran extreballadors de Ràdio Televisió Valenciana per denunciar el tractament del valencià en la nova llei de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

Compartiu-ho:  
      
Alacant acull la primera edició de la Plaça del Llibre
14/11/2016 09:23

L'Ajuntament d'Alacant, la Universitat d'Alacant i Escola Valenciana han organitzat la Plaça del Llibre d'Alacant 2016, una iniciativa per a promoure el llibre en valencià i fomentar-ne la lectura. Durant els dies 18 i 19 de novembre la Plaça de l’Ajuntament serà el centre d’un gran ventall d’activitats adreçades als centres educatius i obertes al públic en general. La programació inclou presentacions i signatures de llibres d’escriptores i escriptors com Isabel–ClaraSimó, Carles Cortés, Joan Benesiu, Enric Balaguer, Lliris Picó, Ximo Caturla, Joan Borja, Ximo Espinós i Silvestre Vilaplana.

Compartiu-ho:  
      
Carmen Agulló, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, Josep V. Garcia i la Federació Valenciana de Nanos i Gegants, guardonats en la XIVa Nit
07/11/2016 10:30

Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la Llengua ha celebrat la XIVa edició de la Nit d’Escola Valenciana amb prop de 400 amigues i amics que s’han acostat a la Vall d’Albaida, concretament a Ontinyent, per compartir junts el lliurament anual de guardons a entitats i personalitats que basteixen el país amb memòria, cultura i llengua.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana atorga el guardó a l’Ús Social del Valencià a la Federació Valenciana de Nanos i Gegants
04/11/2016 12:14

El tercer guardó de la Nit d’Escola Valenciana a l’Ús Social del Valencià el recollirà la Federació Valenciana de Nanos i Gegants el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. ‘La Nit a Cau d’Orella’ serà l’escenari on es fa valdre la tasca de persones i entitats que treballen per assolir la normalització de la llengua des de diferents àmbits.

Compartiu-ho:  
      
La nova campanya del Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana arriba a Alacant
02/11/2016 17:42

Avui, l’entitat cívica i l’Ajuntament d’Alacant han donat a conéixer la campanya “Eres important. Fes-te voluntària lingüística”, amb la qual Escola Valenciana tracta d’incrementar el nombre de parlants de valencià gràcies a la participació de voluntaris i aprenents en aquest programa. La nova imatge del Voluntariat pel Valencià fa valdre la tasca dels voluntaris i voluntàries i, alhora, tracta d’engrescar d’altres a sumar-se a la iniciativa. La confecció d’aquesta campanya s’ha desenvolupat amb fotografies reals de voluntaris: «buscàvem identitat, volem que qualsevol ciutadà se senta reflectit i s’identifique amb les persones que hi apareixen, perquè tots els valencianoparlants podem ajudar a altres a parlar valencià», ha expressat el responsable del Voluntariat pel Valencià, Vicent Font.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana guardona la professora Carmen Agulló amb el Premi a la Trajectòria Individual
31/10/2016 16:18

Avui, l’entitat cívica ha fet públic el segon dels reconeixements que atorgarà el proper 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent durant la vetllada de la ‘Nit a Cau d’Orella’. La professora Carmen Agulló recollirà el Guardó a la Trajectòria Individual, un reconeixement que s'atorga a persones que treballen pel valencià en l'àmbit educatiu.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana presenta la nova campanya del Voluntariat pel Valencià a Castelló
31/10/2016 16:16

Avui, l’entitat cívica i l’Ajuntament de Castelló han donat a conéixer la campanya “Eres important. Fes-te voluntària lingüística”, amb la qual Escola Valenciana tracta d’incrementar el nombre de parlants de valencià gràcies a la participació de voluntaris i aprenents en aquest programa. La nova imatge del Voluntariat pel Valencià fa valdre la tasca dels voluntaris i voluntàries i, alhora, tracta d’engrescar d’altres a sumar-se a la iniciativa. La confecció d’aquesta campanya s’ha desenvolupat amb fotografies reals de voluntaris: «buscàvem identitat, volem que qualsevol ciutadà se senta reflectit i s’identifique amb les persones que hi apareixen, perquè tots els valencianoparlants podem ajudar a altres a parlar valencià», ha expressat el responsable del Voluntariat pel Valencià, Vicent Font.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana: «A la Nit guardonem les persones que basteixen el nostre país amb memòria, cultura i llengua»
27/10/2016 09:11

La Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Escola Valenciana i l’Ajuntament d’Ontinyent, han presentat la XIVa Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Aquesta vetllada és el context en el qual es lliuraran els tres premis que l’entitat cívica atorga amb caràcter anual i, enguany, de forma extraordinària, es farà una menció honorífica. La catorzena edició porta per títol ‘La Nit a Cau d’Orella’, i també representa el punt de partida de les Trobades d’Escoles en Valencià, atès que Escola Valenciana revelarà el disseny i el lema de les festes per la llengua de 2017.

Compartiu-ho:  
      
MANIFEST 26-O
26/10/2016 20:15

El 26-O Escola Valenciana ha tornat a dir #NoAlaLOMCE, #SíAlaPública, #Norevàlides, #RevertirRetallades, #Noal3més2 amb la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic.

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital