Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet 
“Eres important. Fes-te voluntària lingüística”, nova campanya d’Escola Valenciana
25/10/2016 12:57

L’entitat cívica ha presentat davant de la Biblioteca Pública de València la nova imatge del projecte ‘Voluntariat pel Valencià’, amb el doble objectiu de fer valdre la tasca dels voluntaris i voluntàries i, alhora, engrescar d’altres a sumar-se al programa. La confecció d’aquesta campanya s’ha desenvolupat amb fotografies reals de voluntaris: «buscàvem identitat, volem que qualsevol ciutadà se senta reflectit i s’identifique amb les persones que hi apareixen, perquè tots els valencianoparlants podem ajudar a altres a parlar valencià», ha expressat el responsable del Voluntariat pel Valencià, Vicent Font.

Compartiu-ho:  
      
La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic convoca manifestació contra les revàlides el proper 26 d’octubre
25/10/2016 09:00

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per Escola Valenciana, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FeSP UGT PV, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, FEPV, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica, convoca manifestació en les tres capitals de província, Castelló, València i Alacant el proper 26 d’octubre contra les retallades, les revàlides i la LOMCE.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana presenta l’onzena campanya del Voluntariat pel Valencià
24/10/2016 11:22

L’entitat cívica dóna a conéixer en roda de premsa la nova campanya del Voluntariat pel Valencià el proper dimarts 25 d’octubre a les 11 hores davant de la Biblioteca Pública de València. Hi intervindrà el coordinador del programa, Vicent Font; el secretari de la Junta de Govern de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo; les tècniques Laia Maurí i Dariana Groza, i dos voluntaris.

Compartiu-ho:  
      
L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida rebrà el guardó Extraordinari d’Escola Valenciana en la XIVa Nit
21/10/2016 11:34

Avui, l’entitat cívica ha anunciat un dels premis que atorgarà el proper 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent durant la vetllada de la ‘Nit a Cau d’Orella’. L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida –IEVA– recollirà el Guardó Extraordinari, que s'atorga a institucions o personalitats valencianes amb un estret vincle amb la cultura.

Compartiu-ho:  
      
La sisena concentració d’Escola Valenciana #DretsLingüístics compara l’actual administració amb la trilingüe Cancelleria Reial
20/10/2016 19:30

Després d’haver passat uns dies des de la commemoració de la Diada del País Valencià, Escola Valenciana ha pres de referència l’organisme de govern dels reis de la Corona d’Aragó creat a mitjan segle XIII pel rei Jaume I, la Cancelleria Reial, amb l’objectiu d’establir una analogia entre la competència lingüística dels actuals treballadors de les administracions públiques i els antics funcionaris, anomenats cancellers, que dominaven tres llengües. L’entitat cívica ha expressat, una vegada més davant del Palau de la Generalitat, la necessitat d’implantar el requisit lingüístic en la funció pública i arribar a un funcionariat tan capacitat en valencià com ho fou segles enrere.

Compartiu-ho:  
      
Els instituts podran incriure’s en la Lliga de Debat fins al 18 de novembre
19/10/2016 10:06

Els animals tenen drets? És el tema que ha triat l’organització de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat per a fomentar l’ús de la paraula entre l’estudiantat, sota el format d’un enfrontament dialèctic entre diversos equips, en el qual s’haurà de defensar una posició a favor o en contra. El jurat de la competició valorarà capacitats com el treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció, i la correcció tant semàntica com formal.

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana convoca la ciutadania davant del Palau de la Generalitat pels nostres #DretsLingüístics #RequisitJa
18/10/2016 11:39

L’entitat cívica convida la ciutadania, organitzacions i sindicats a assistir el proper dijous 20 d’octubre a les 19 hores a la concentració #DretsLingüístics #RequisitJa. En aquesta ocasió, l’acte tindrà lloc davant del Palau de la Generalitat Valenciana (plaça Manises).

Compartiu-ho:  
      
Escola Valenciana es reuneix amb diferents associacions del sud del país per concretar activitats de cohesió territorial
17/10/2016 11:51

El dissabte 15 d’octubre Escola Valenciana va convocar a la Casa de Cultura de Santa Pola la trobada entre associacions que treballen per la normalització de la llengua a les comarques del sud del país. La Gola de Guardamar, L’Antina de Santa Pola, El Raig de Crevillent, La Cívica – Escola Valenciana, La Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó i El Tempir d’Elx, entitats federades a Escola Valenciana, van posar en comú propostes a desenvolupar amb l’objectiu d’afavorir-hi la presència del valencià.

Compartiu-ho:  
      
Ontinyent serà l’escenari del lliurament de guardons de la XIVa Nit d’Escola Valenciana
10/10/2016 10:37

Els premis anuals d’Escola Valenciana se celebraran el 5 de novembre al Teatre Echegaray d’Ontinyent en el marc de la XIVa Nit. Aquest municipi de la Vall d’Albaida serà el centre d’una de les activitats més emblemàtiques de l’entitat cívica: l’homenatge a persones i col·lectius que treballen per assolir la normalització lingüística. A més, aquesta vetllada, organitzada per la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Escola Valenciana i l’Ajuntament d’Ontinyent, és el context en el qual es presenta la imatge i el lema que acompanyarà les Trobades 2017.

Compartiu-ho:  
      
Laura Font: «L’èxit del cinema en valencià confirma la idoneïtat d’incloure’l a les sales comercials»
07/10/2016 14:36

L’èxit d’assistència en la projecció de la pel·lícula d’animació ‘El Petit Príncep’, que Escola Valenciana presentà ahir als cinemes Ocine de València, la responsable de l’activitat, Laura Font, s’ha afermat: «el cinema en valencià té les qualitats necessàries per estar present de forma habitual en la programació dels circuits comercials perquè compleix amb l’objectiu pedagògic que tot mestre, pare i mare, exigeix i, a més, té una gran acollida entre el públic.»

Compartiu-ho:  
      
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital