.: Escola Valenciana :. Videos - Guardons 2016 d'Escola Valenciana. Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet



Guardons 2016 d'Escola Valenciana. Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida

Televisió, Nit Escola Valenciana

Durada: - Data: 21-10-16

Últims vídeos

Escola Valenciana ha fet públic el segon dels reconeixements que atorgarà el proper 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent durant la vetllada de la ‘Nit a Cau d’Orella’. La professora Carmen Agulló recollirà el Guardó a la Trajectòria Individual.
Durada: - Data: 04-11-16
Nit Escola Valenciana, Premsa Internet
Escola Valenciana atorgarà el Guardó a l'Ús Social del Valencià a la Federació Valenciana de Nanos i Gegants durant la XIVa Nit d'Escola Valenciana, que se celebrarà el 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d'Ontinyent.
Durada: - Data: 04-11-16
Nit Escola Valenciana, Premsa Internet
El president d'Escola Valenciana​, Vicent Moreno, el president de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Josep Andrés Timor, i l'alcalde de l'Ajuntament d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, han presentat la XIVa Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Intervenció de Jorge Rodríguez.
Durada: - Data: 28-10-16
Televisió, Nit Escola Valenciana
El president dEscola Valenciana​, Vicent Moreno, el president de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Josep Andrés Timor, i l'alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, han presentat la XIVa Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Intervenció de Josep Andrés Timor
Durada: - Data: 28-10-16
Televisió, Nit Escola Valenciana
El president d'Escola Valenciana​, Vicent Moreno, el president de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Josep Andrés Timor, i l'alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, han presentat la XIVa Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Intervenció de Vicent Moreno
Durada: - Data: 28-10-16
Televisió, Nit Escola Valenciana
Escola Valenciana ha anunciat un dels premis que atorgarà el proper 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent durant la vetllada de la ‘Nit a Cau d’Orella’. L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida –IEVA– recollirà el Guardó Extraordinari, que s'atorga a institucions o personalitats valencianes amb un estret vincle amb la cultura.
Durada: - Data: 21-10-16
Nit Escola Valenciana, Televisió
El Voluntariat pel Valencià és el servei d'Escola Valenciana que vol crear nous parlants en valencià sense classes teòriques ni exàmens. A més, és un servei totalment gratuït. Es tracta de posar en contacte una persona valencianoparlant amb una altra que vol aprendre a parlar fluidament la nostra llengua. El resultat són les "parelles lingüístiques", formades per un voluntari/a i un aprenent que queden una hora a la setmana, durant 10 setmanes, per conversar en valencià.
Durada: - Data: 03-10-16
Televisió, Voluntariat pel Valencià
Us presentem el vídeo de les 19 Trobades d'Escoles en Valencià que s’han desenvolupat de nord a sud del País Valencià durant els mesos d’abril, maig i juny. Gràcies a totes les persones que comparteixen amb Escola Valenciana la convicció que el programa d’ensenyament en valencià és el programa òptim. ‘Un país d’escoles’ ha reunit més de 214.000 persones i ha posat en joc 353 pobles. Amb les Trobades fem escola, fem poble i fem país.
Durada: - Data: 29-07-16
Trobades
Matricula't en l'escola púbica, de qualitat i en valencià. Matricula't en el programa òptim, l'únic que assegura un domini equilibrat de les dues llengües oficials i facilita l'aprenentatge d'altres llengües. L'alumnat que cursa ensenyament en valencià obté millors resultats acadèmics.
Durada: - Data: 13-05-16
Ensenyament en valencià, Televisió
L'escola Dr. Esplugues de Montaverner (Vall d'Albaida) ha acollit la roda de premsa de presentació de les Trobades 2016.
Durada: - Data: 08-04-16
Trobades, Televisió
Calendari de les 19 Trobades d'Escoles en Valencià que se celebren arreu del país sota el lema "Un país d'escoles".
Durada: - Data: 05-04-16
Televisió, Trobades
ASPENCAT, TARDOR, EL DILUVI i ATUPA són els grups convidats per a fer vibrar els assistents al concert de Falles de la Gira d'Escola Valenciana, que tindrà lloc e proper 15 de març a les 21 hores a l'Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot.
Durada: - Data: 10-03-16
Gira, Televisió
 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital