.: Escola Valenciana :. Videos - Concert So de Sons

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

IntranetConcert So de Sons

Premsa Internet, Gira

Primer dels concerts del circuït del So de Sons als instituts, actuaven Pau Alabajos i Rapsodes a l'IES la Marxadella de Torrent. Els alumnes tingueren temps de jugar a pilota, provar de fer un castell o xarrar amb els músics. Ací teniu un resum del que va passar.

Durada: 09:50 - Data: 24-03-09

Recomanats

Tres carabasses amb els noms de Camps, Font de Mora i Concha Gómez. han estat lliurades en el començament del curs 2009-2010 a la Conselleria d'Educació pel suspens del Govern Valencià en recursos, l'actitud autoritària i la manca de rigor pedagògic en les propostes de plurilingüisme.
Durada: 02:30 - Data: 07-09-09
Ensenyament en valencià
El dia de l'inici de curs 2009-2010 a infantil i primària, la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic va sorprendre Camps i Font de Mora a un centre de Vilamarxant sota el crit de "Font de Mora dimissió".
Durada: 03:00 - Data: 09-09-09
Televisió, Ensenyament en valencià
Vídeo de la presentació de la Campanya del Voluntariat pel Valencià al Cafè Lisboa de València.
Durada: - Data: 16-10-09
Premsa Internet, Voluntariat pel Valencià
Presentació de la campanya de recollida de signatures entre la ciutadania d'Alboraia per a denunciar la nefasta política lingüística del govern local.
Durada: 02:15 - Data: 22-10-09
Oficina de Drets Lingüístics
La campanya "Parla'm en Valencià", del Voluntariat pel Valencià, concretada en publicitat en premsa, falques de ràdio i tires en Renfe, s'ha completat amb punts d'informació a l'Estació del Nord i la invasió dels carrers de València per part de la Guerrilla del Voluntariat pel Valencià, actors i actrius que han informat sobre el programa amb molt d'humor.
Durada: 01:30 - Data: 02-11-09
Voluntariat pel Valencià
En el marc de la campanya "Parla'm en Valencià", del Voluntariat pel Valencià, han aparegut el "guiris de la guerrilla del VV" dues parelles de turistes estrangers, una de francesos i l'altra d'italians, que amb els seus respectius accents i parlant en valencià han informat la gent sobre el programa amb molt humor.
Durada: 02:30 - Data: 05-11-09
Voluntariat pel Valencià
Reportatge sobre la campanya "Parla'm en Valencià" amb la guerrilla del Voluntariat pel valencià emés al programa "En Connexió".
Durada: 02:00 - Data: 13-11-09
Televisió, Voluntariat pel Valencià, Cobertura Informativa
Presentació de la "Guia de l'ensenyament plurilingüe (Infantil i Primària)" en la celebració del 26 aniversari de la LUEV
Durada: 02:00 - Data: 24-11-09
Premsa Internet, Oficina de Drets Lingüístics
La primera de les manifestacions de la Plataforma per l'Ensenyament Públic va congregar ahir més de 14.000 persones a València, Alacant i Castelló.
Durada: - Data: 02-12-09
Televisió, Ensenyament en valencià
L'actriu Rosana Pastor, la primera signant del document i veïna d'Alboraia va encapçalar el lliurament de signatures al registre de l'ajuntament d'Alboraia per denunciar la supressió de l'Oficina de Promoció Lingüística i la nefasta política lingüística que està aplicant l'alcalde.
Durada: 02:00 - Data: 11-12-09
Oficina de Drets Lingüístics
Escola Valenciana ha encetat una campanya de recaptació de fons per a Metges sense Fronteres i així recolzar l'ajuda humanitària al devastat poble d'Haití.
Durada: 03:40 - Data: 22-01-10
Actes
Escola Valenciana ha estat una de les entitats qjue ha recolzat les mobilitzacions de la plataforma Salvem el Cabanyal. Aquest vídeo resumeix el que va ser la manifestació del darrer 31 de gener pels carrers del barri de València.
Durada: - Data: 12-02-10
Cobertura Informativa
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital