.: Escola Valenciana :. Videos - Festa per la Llengua de la Plana Alta i la Plana Baixa 2009

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

IntranetFesta per la Llengua de la Plana Alta i la Plana Baixa 2009

Trobades

Vídeo promocional de Club Super 3 de TV3. Pau un dels personatges del programa exerceix de contacontes a l'Espai del Llibre d'aquesta Trobada el 5 d'abril de 2009

Durada: 00:36 - Data: 30-03-09

Recomanats

L'escola Dr. Esplugues de Montaverner (Vall d'Albaida) ha acollit la roda de premsa de presentació de les Trobades 2016.
Durada: - Data: 08-04-16
Trobades, Televisió
Escola Valenciana ha anunciat un dels premis que atorgarà el proper 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent durant la vetllada de la ‘Nit a Cau d’Orella’. L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida –IEVA– recollirà el Guardó Extraordinari, que s'atorga a institucions o personalitats valencianes amb un estret vincle amb la cultura.
Durada: - Data: 21-10-16
Nit Escola Valenciana, Televisió
El president d'Escola Valenciana​, Vicent Moreno, el president de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Josep Andrés Timor, i l'alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, han presentat la XIVa Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Intervenció de Vicent Moreno
Durada: - Data: 28-10-16
Televisió, Nit Escola Valenciana
El president dEscola Valenciana​, Vicent Moreno, el president de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Josep Andrés Timor, i l'alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, han presentat la XIVa Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Intervenció de Josep Andrés Timor
Durada: - Data: 28-10-16
Televisió, Nit Escola Valenciana
El president d'Escola Valenciana​, Vicent Moreno, el president de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Josep Andrés Timor, i l'alcalde de l'Ajuntament d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, han presentat la XIVa Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Intervenció de Jorge Rodríguez.
Durada: - Data: 28-10-16
Televisió, Nit Escola Valenciana
Escola Valenciana atorgarà el Guardó a l'Ús Social del Valencià a la Federació Valenciana de Nanos i Gegants durant la XIVa Nit d'Escola Valenciana, que se celebrarà el 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d'Ontinyent.
Durada: - Data: 04-11-16
Nit Escola Valenciana, Premsa Internet
Escola Valenciana ha fet públic el segon dels reconeixements que atorgarà el proper 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent durant la vetllada de la ‘Nit a Cau d’Orella’. La professora Carmen Agulló recollirà el Guardó a la Trajectòria Individual.
Durada: - Data: 04-11-16
Nit Escola Valenciana, Premsa Internet
Vídeo de l'Espot del Feslloc 08 rodat al Centre Social Terra amb la participació dels grups Obrint Pas, la Gossa Sorda, Aspencat, Rapsodes, Skalissai, Pau Alabajos i Aluminosis.
Durada: 3 min - Data: 11-12-08
Premsa Internet, Gira
Vídeo d'entrega dels Guardons 2008 d'Escola Valenciana
Durada: - Data: 18-12-08
Nit Escola Valenciana, Premsa Internet
Vídeo de les activitats de la IV Nit d'Escola Valenciana
Durada: 8 minuts - Data: 19-12-08
Nit Escola Valenciana
Celebració dels 25 anys de la LUEV i presentació de l'Oficina de Drets Lingüístics d'Escola Valenciana.
Durada: 02:00 - Data: 19-12-08
Oficina de Drets Lingüístics
Adjudicacions de places 2008 al Palau de Congressos per reclamar la catalogació lingüística de les places docents de secundària.
Durada: 3 min - Data: 19-12-08
Oficina de Drets Lingüístics
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital