.: Escola Valenciana :. Videos - Cartell del Feslloch 2009

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

IntranetCartell del Feslloch 2009

Gira

La cloenda de la Gira és el Feslloch, un festival de música en valencià de dos dies que se celebra a la localitat de Benlloch. Enguany teniu cita ineludible al Feslloch els dies 10 i 11 de juliol. Us espera un cartell de luxe acompanyat per multitud d'activitats paral·leles i la zona d'acampada amb piscina.

Durada: - Data: 02-06-09

Els més vistos

Vídeo d'entrega dels Guardons 2008 d'Escola Valenciana
Durada: - Data: 18-12-08
Premsa Internet, Nit Escola Valenciana
45.000 assistents, aquesta és la xifra rècord d'assistents al primer cap de setmana de les Festes per la Llengua. LLutxent, La Pobla de Farnals i Castelló de la Plana han estat les poblacions protagonistes.
Durada: 02:30 - Data: 07-04-09
Trobades, Televisió
Un vídeo de l'Institut d'Estudis Catalans
Durada: - Data: 13-10-10
Recursos d'ensenyament
el passat 16 de maig varem gaudir d'una nit de concerts que finalitzava una jornada de Trobades. A Almussafes vàrem sentir a Eina, Sva-Ters, Oprimits i Assekes, quatre grups que estigueren a l'altura. Ací vos deixem un retallet.
Durada: 6:30 - Data: 26-05-09
Televisió, Gira
Us presentem la primera tanda de missatges que ens han enviat perquè projectàrem el 18 de juny de 2009 davant del Palau de la Generalitat. L'alcaldessa de València ho va prohibir, però no silenciaran la vostra veu i ací teniu el primer lliurament de missatges d'alumnes, pares i mares al president Camps.
Durada: - Data: 22-06-09
Actes
"Missatges pel Plurilingüisme. Obri la porta a les llengües". Aquest és el títol de la campanya de postals que ha llançat Escola Valenciana amb 5 punts sobre quina educació plurilingüe volem per tal que docents, pares, mares i alumnat li les envien al president Camps.
Durada: 02:30 - Data: 06-05-09
Actes
Durada: - Data: 16-01-09
Televisió, Actes
"Senyor Camps, el Valencià obri la porta a les llengües". Ací teniu un tutorial de com enviar-nos els missatges per a que els projectem a la plaça de manises el proper dijous 18 de juny a partir de les 19:00.Us esperem!
Durada: - Data: 10-06-09
Actes
El 9 d'octubre tots i totes tenim una cita a València: LA FESTA PEL VALENCIÀ, on la gent de tots els centres d'ensenyament en valencià podreu dipositar el vostre "Llibre de les claus" al monument de tres metres que ha preparat per a l'ocasió un dels artistes valencians de més renom, Manuel Boix. Sota el títol "La clau que obri tots els panys", aquesta obra formada per un cap d'un infant obert com un llibre i una clau que és la porta a la base de vidre on es dipositen els llibres de les escoles i instituts, pretén contenir el valor que l'alumnat valencià li dóna a la nostra llengua i convertir el valencià en un valor-clau lligat a molts d'altres com la pau, la sostenibilitat del territori o la interculturalitat.
Durada: 00:50 - Data: 02-09-10
Actes
El festival de cloenda de la Gira que se celebra el 10 i 11 de juliol a Benlloch. Divendres 10: Betagarri, Gertrudis, Sva-ters, Desgavell, Lo Nom del Porc i Pasqu Selector. Dissabte 11: La Gossa Sorda, Joan Miquel Oliver, Orquestra Pato Daniel, Aspencat, The Skafeinats, Neuròtics. I molt més: actuacions de Hip Hop, Xavi castillo, Jornada d'Entitats...
Durada: 05:00 - Data: 29-06-09
Gira
La pel·lícula representa una nova experiència per a tothom, fins i tot per als qui diàriament tracten el tema del bilingüisme.
Durada: - Data: 13-10-10
Recursos d'ensenyament
En el marc de la campanya "Parla'm en Valencià", del Voluntariat pel Valencià, han aparegut el "guiris de la guerrilla del VV" dues parelles de turistes estrangers, una de francesos i l'altra d'italians, que amb els seus respectius accents i parlant en valencià han informat la gent sobre el programa amb molt humor.
Durada: 02:30 - Data: 05-11-09
Voluntariat pel Valencià
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital