.: Escola Valenciana :. Videos - El repte del Voluntariat pel Valencià

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

IntranetEl repte del Voluntariat pel Valencià

Voluntariat pel Valencià

Espot publicitari de la campanya "Parla'm en valencià" 2010 del Voluntariat pel Valencià. Compta amb la participació de l'actor, director i guionista Carles Alberola, així com de voluntaris i aprenents del Voluntariat pel Valencià que expliquen la seua experiència en aquest servei que ofereix Escola Valenciana.

Durada: - Data: 18-11-10

Últims vídeos

Escola Valenciana ha fet públic el segon dels reconeixements que atorgarà el proper 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent durant la vetllada de la ‘Nit a Cau d’Orella’. La professora Carmen Agulló recollirà el Guardó a la Trajectòria Individual.
Durada: - Data: 04-11-16
Nit Escola Valenciana, Premsa Internet
Escola Valenciana atorgarà el Guardó a l'Ús Social del Valencià a la Federació Valenciana de Nanos i Gegants durant la XIVa Nit d'Escola Valenciana, que se celebrarà el 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d'Ontinyent.
Durada: - Data: 04-11-16
Nit Escola Valenciana, Premsa Internet
El president d'Escola Valenciana​, Vicent Moreno, el president de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Josep Andrés Timor, i l'alcalde de l'Ajuntament d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, han presentat la XIVa Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Intervenció de Jorge Rodríguez.
Durada: - Data: 28-10-16
Televisió, Nit Escola Valenciana
El president dEscola Valenciana​, Vicent Moreno, el president de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Josep Andrés Timor, i l'alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, han presentat la XIVa Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Intervenció de Josep Andrés Timor
Durada: - Data: 28-10-16
Televisió, Nit Escola Valenciana
El president d'Escola Valenciana​, Vicent Moreno, el president de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Josep Andrés Timor, i l'alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, han presentat la XIVa Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Intervenció de Vicent Moreno
Durada: - Data: 28-10-16
Televisió, Nit Escola Valenciana
Escola Valenciana ha anunciat un dels premis que atorgarà el proper 5 de novembre a les 19 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent durant la vetllada de la ‘Nit a Cau d’Orella’. L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida –IEVA– recollirà el Guardó Extraordinari, que s'atorga a institucions o personalitats valencianes amb un estret vincle amb la cultura.
Durada: - Data: 21-10-16
Nit Escola Valenciana, Televisió
El Voluntariat pel Valencià és el servei d'Escola Valenciana que vol crear nous parlants en valencià sense classes teòriques ni exàmens. A més, és un servei totalment gratuït. Es tracta de posar en contacte una persona valencianoparlant amb una altra que vol aprendre a parlar fluidament la nostra llengua. El resultat són les "parelles lingüístiques", formades per un voluntari/a i un aprenent que queden una hora a la setmana, durant 10 setmanes, per conversar en valencià.
Durada: - Data: 03-10-16
Televisió, Voluntariat pel Valencià
Us presentem el vídeo de les 19 Trobades d'Escoles en Valencià que s’han desenvolupat de nord a sud del País Valencià durant els mesos d’abril, maig i juny. Gràcies a totes les persones que comparteixen amb Escola Valenciana la convicció que el programa d’ensenyament en valencià és el programa òptim. ‘Un país d’escoles’ ha reunit més de 214.000 persones i ha posat en joc 353 pobles. Amb les Trobades fem escola, fem poble i fem país.
Durada: - Data: 29-07-16
Trobades
Matricula't en l'escola púbica, de qualitat i en valencià. Matricula't en el programa òptim, l'únic que assegura un domini equilibrat de les dues llengües oficials i facilita l'aprenentatge d'altres llengües. L'alumnat que cursa ensenyament en valencià obté millors resultats acadèmics.
Durada: - Data: 13-05-16
Ensenyament en valencià, Televisió
L'escola Dr. Esplugues de Montaverner (Vall d'Albaida) ha acollit la roda de premsa de presentació de les Trobades 2016.
Durada: - Data: 08-04-16
Trobades, Televisió
Calendari de les 19 Trobades d'Escoles en Valencià que se celebren arreu del país sota el lema "Un país d'escoles".
Durada: - Data: 05-04-16
Televisió, Trobades
ASPENCAT, TARDOR, EL DILUVI i ATUPA són els grups convidats per a fer vibrar els assistents al concert de Falles de la Gira d'Escola Valenciana, que tindrà lloc e proper 15 de març a les 21 hores a l'Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot.
Durada: - Data: 10-03-16
Gira, Televisió
 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Disseny web Avellana Digital